Vilniuje vėl vyks hiphopo festivalis „Dinamitas“

Stipriausias lietuviško hiphopo užtaisas sprogs jau šį penktadienį, sausio 18-ąją – sostinės aktyvaus laisvalaikio centre „Kablys“. Tarp hiphopo kultūros mėgėjų jau kurį laiką sklando kalbos apie sausakimšą pernai startavusį vienos nakties festivalį. Garsiausius lietuviško repo vardus renginio afišoje pristatantis „Dinamitas“ per rekordiškai trumpą laiką tapo savotiška šio žanro vizitine kortele.

Tarp festivalio dalyvių - atlikėjas Vaiperis Despotin.<br>P. Mantautas
Tarp festivalio dalyvių - atlikėjas Vaiperis Despotin.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2013, 11:53 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:57 PM

Pirmajame šių metų „Dinamite“ gatvės kultūrai prijaučiančių muzikos mylėtojų lauks pusšimtis hiphopo atlikėjų ir didžėjų, trys programomis užpildytos erdvės, specialūs šokėjų, „beatbox“ atlikėjų pasirodymai.

Į pagrindinę uždarame skate parke įsikūrusią festivalio sceną kops vieni geriausių lietuviško hiphopo atstovų „Tie Geresni“, praėjusiais metais debiutinį albumą pristatę bei daug visoje Lietuvoje su gyvu projektu koncertavę Lilas ir Innomine, žanro ribų muzikoje nepaisantis Vaiperis Despotin, aštrialiežuvis MC Mesijus bei visa armija kitų hiphopo vardų ir veidų.

Verta paminėti, kad savo pasirodymus penktadieninėje repo muzikai dedikuotoje vakaronėje surengs seniai negirdėti ir nematyti, bet ištikimiems hiphopo klausytojams puikiai pažįstami Karoona ir Banjooz, žinomas iš tokių praeityje garsių kolektyvų kaip „Zenitas“ ir „Konektaz“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.