Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Erotikos dievaitė D. Von Teese uždainavo ir susuko klipą su nuogybėmis (video)

Erotikos modelis, burleskos žvaigždė Dita Von Teese žengia į muzikos pasaulį. Internete pristatytas britų grupės „Monarchy“ dainos „Disintegration“, kurioje skamba Ditos balsas, vaizdo klipas. Jame nusifilmavusią 40-metę Ditą glamonėja du vyrai, o šie vaizdai „praskiesti“ scenomis, kuriose nufilmuota dešimtys nuogų vyrų ir moterų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2013, 6:43 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:04 PM

Dita (tikrasis vardas – Heather Sweet) nėra svetima muzikos pasauliui. Tiesa, iki šiol jos ryšiai su šia sfera buvo per vyrus, su kuriais ši gražuolė draugavo. Buvęs Ditos vyras – JAV roko muzikantas Marilyn Mansonas. Pernai dainininkė susitikinėjo su britų popgrupės „Hurts“ dainininku Theo Hutchcraftu. 2009-aisiais ji taip pat pasirodė „Eurovizijoje“ - šoko per Vokietijos dueto „Alex Swings Oscar Sings“ pasirodymą.

Erotiškomis fotosesijomis ir striptizo pasirodymais išgarsėjusi žvaigždė dabar nusprendė išbandyti save ir dainininkės amplua. Partneriais ji pasirinko britų duetą „Monarchy“ - Edwardą Nigmą ir Peterį Uzzle. Su šiais muzikantais Dita užpernai susipažino JAV muzikos festivalyje „Coachella“ ir iškart pasiūlė dirbti kartu.

Režisieriaus Roy Razo sukurtas dainos „Disintegration“ vaizdo klipas pulsuoja erotika. Interneto komentatoriams Ditos balsas didelio įspūdžio nedaro – tačiau ši moteris turi kitų privalumų, kurie padės pritraukti dėmesį.

Dainos pasirodymas sutapo su gandais, kad Dita susitikinėja su garsiu australų aktoriumi Russellu Crowe. Šis tokias kalbas paneigė – tvirtina, kad žavi moteris yra tik gera draugė.

„Monarchy“ ir Ditos vaizdo klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.