Nukeltas Zemfiros koncertas Vilniuje įvyks kovą

Pernai Vilniuje dainuoti turėjusi, tačiau koncertą nukėlusi populiari atlikėja Zemfira nepamiršo pažado būtinai atvykti į Lietuvą. Rusijos daininkės koncertas Vilniuje įvyks kovo 3 dieną. Po ilgos kūrybinės veiklos pertraukos, susijusios su naujo albumo įrašymu, Zemfira vėl sugrįžta į sceną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2013, 1:24 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:20 PM

Oficialią daininkės interneto svetainę puošia naujas jos portretas iš artimos draugės, garsios kino režisierės ir aktorės Renatos Litvinovos kolekcijos. Ten taip pat galima surasti ir visas plataus koncertinio turo po Rusiją, Ukrainą, ir Baltijos šalis detales: vasario 27 dieną daininkė koncertuos Taline, kovo 1 dieną – Rygoje, o kovo 3 dieną – Vilniuje.

Visų ištikimų Zemfiros gerbėjų įsigyti ir išsaugoti bilietai į praėjusių metų koncertą galios ir kovo 3-ąją Teatro Arenoje. Koncerte nuskambės kūriniai iš naujojo Zemfiros albumo, apie kurį informacija Rusijos žiniasklaidą pasieks tik vasario mėnesį. Šiuo metu naujojo albumo pavadinimas vis dar laikomas paslaptyje.

Koncerto metu atlikėja dainuos ne tik naujus, bet ir senesnius, visiems jos gerbėjams iš ankstesnių albumų gerai pažįstamus ir pamėgtus kūrinius.

Dainininkė šiuo metu yra puikios formos - tuo galima buvo įsitikinti Naujųjų Metų televizijos programos “Vakaro Urgantas” transliacijos metu, Zemfirai atliekant dainą iš animacinio filmo “Na, palauk!”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.