Iš užjūrio grįžęs V. Baumila Lietuvos publikai apie save primins klube „Dr. Who“

Peržengus viduržiemio slenkstį kūno ir vidinių resursų šildymas visais įmanomais būdais – kaip niekad svarbus. Šį savaitgalį Klaipėdos klube „Dr. Who“ optimalią temperatūrą generuos „SiSi“ vakarėlis ir pikantiškai saldus grupės „Candymen“ šou.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2013, 2:37 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:46 PM

Penktadienis pratęs „Dr. Who Loud“ seriją, kurios naktiniais garsiakalbiais jau pasinaudojo „radistas” Rolandas Mackevičius, Raminta iš „Power Hit Radio”, „G4” komandos narė Emma. Šįkart Klaipėdos klubinėtojus už pakarpos griebs ir į šokių aikštelės vidurį svies „importas” iš radijo stoties „ZIP FM“ laisvo elgesio laidos „SiSi“. Sunkoka patikėti – eteryje ji gyvuoja jau šeštus metus, ne tik propaguodama gerą muzikinį skonį, bet ir taškydamasi humoru bei įžūliu gyvybingumu.

Kraujospūdį nuosekliai didinantį tempą penktadienį palaikyti padės Justin Beat. Ar „SiSi“ debiutas prie „Dr. Who Loud“ grotuvų savo energija pranoks klubo rezidento užkurtą pagreitį? Nors vakarėlis į varžybas nepretenduoja, intriga išlieka.

Šeštadienį klubas iš spindinčios šou pakuotės išvynios grupės „Candymen“ vyrukus. Solidų vardą Europos klubuose užsitarnavę šokėjai, kurių talentas užkodavo nuolatinį gyvenimą ant lagaminų, Klaipėdoje žada užkurti tikrą hormonų audrą. Slaviškų platumų atstovai klubą „Dr. Who“ šturmuos su atnaujinta programa, verta ne tik geidulingų merginų atodūsių, bet ir humoro jausmo nestokojančių džentelmenų dėmesio.

Užbaigęs savaitgalį “Dr. Who” pradės laukti didžiosios sausio mėnesio “vinies”. Po beveik metus trukusios pertraukos pirmąjį pasirodymą Klaipėdoje surengs į Lietuvą trumpam grįžęs Vaidas Baumila. Gyvo garso koncerte sutilps geidžiamiausi atlikėjo hitai bei gausybė iš mados ir iš galvos neišeinančių „koverių“.

Naujosios “Dr. Who” scenos tvirtumą decibelais Vaidas išmėgins su jį atlydėsiančių muzikantų grupe. Profesionaliu koncerto skambesiu pasirūpins klavišininkas Vytautas Bikus, gitaristai Juozas Martinkėnas ir Laimis Matas bei mušamųjų virtuozas Andrius Kairys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.