Naują dainininko S. Prūsaičio slapyvardį Face White įkvėpė čigonas iš Londono

Pernai solinę karjerą pradėjęs grupės „Happyendless“ vokalistas Saulius Prūsaitis pagaliau sugalvojo, kokiu slapyvardžiu nori vadintis. Iki šiol savo muzikinį projektą „Lights“ vadinęs dainininkas ir „X Faktoriaus“ teisėjas nuo šiol prisistatys slapyvardžiu Face White (angl. - baltas veidas). Komiška šio vardo istorija susijusi su senais laikais, kai Lietuvoje dar neišgarsėjęs Saulius gyveno ir uždarbiavo Didžiosios Britanijos sostinėje.

"Su šiuo slapyvardžiu pagaliau jaučiuosi patogiai", - sakė S. Prūsaitis, pasivadinęs Face White.<br>D. Umbrasas
"Su šiuo slapyvardžiu pagaliau jaučiuosi patogiai", - sakė S. Prūsaitis, pasivadinęs Face White.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 17, 2013, 6:20 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:37 PM

Pernai kūriniu „Meile tu“ daug simpatijų pelnęs S. Prūsaitis jau yra sukūręs apie 25 dainas solinei programai, rengia koncertus, tačiau iki šiol nebuvo patenkintas savo muzikinio projekto pavadinimu „Lights“.

„O tada toptelėjo mintis. Ji susijusi su laiku, kurį praleidau Londone. Įsivaizduok patį baisiausią Londone verslininką, iš socialinių tarnybų butą gavusį čigoną, kuris tą butą nuomoja kitiems, su tais nuomininkais elgdamasis nežmoniškai – terorizuodamas, reikalaudamas pinigų į priekį, nors taip nebuvo susitarta, ir taip toliau.

Aš pas tokį gyvenau, galiausiai teko bėgti iš to kambario. Bet jis truputį mokėjo lenkiškai, tai ta kalba mane vadindavo „balta galva“. Kai prireikė slapyvardžio, prisiminiau šią istoriją. Ir supratau, kad su tokiu slapyvardžiu jausiuosi patogiai“, - kvatojosi S. Prūsaitis.

Anot atlikėjo, pasivadinusį Face White jį bus kur kas lengviau surasti interneto paieškos sistemose, nes pasivadinus „Lights“ tai – tiesiog beviltiška.

„Tik viena problema – kažkoks veikėjas jau yra užregistravęs interneto adresą tokiu pavadinimu – norėjo man jį parduoti už 4 tūkstančius eurų. Aš pagalvojau kitaip – tarp žodžių parašiau brūkšnelį ir adresą nusipirkau už 90 litų. Truputį sutaupiau“, - pasakojo Saulius.

Per metus nemažai koncertų surengęs dainininkas nepaliko grupės „Happyendless“ - vien sausį su ja yra suplanavęs keturis pasirodymus.

„Manau, kartu grosime ir toliau. Bet nebus klaida pasakyti, kad Face White man šiuo metu – arčiau širdies.

Šiame projekte galiu atlikti visas savo dainas, kurios netiko „Happyendless“. Turėjau daugybę idėjų, įrašytų diktofone. Be to, subūriau puikią muzikantų komandą, kurios pagrindinė motyvacija nėra pinigai.

Mums labai smagu kartu groti. Kitą savaitę pradėsime įrašinėti – nors man tai sunkiai sekasi, bet turiu medžiagos, kurios pakaktų dviems albumams. Viena nauja daina yra labai gerai – pirmą kartą ją pagrojau Naujųjų metų naktį klube „Tamsta“, bet žmonės iškart pradėjo rėkti ir ploti, lyg ją būtų šimtą kartų girdėję. Tai – geras ženklas“, - sakė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?