Vilniaus klube „Opium“ viešės gilių ritmų meistras iš Airijos J. Daly

Sausio 25 dieną, penktadienį, Vilniaus klube „Opium“ vyks trečiasis „Hooked On“ serijos renginys, kurio pagrindinis svečias - Airijos giliosios muzikos prodiuseris ir diskžokėjas Johnas Daly.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2013, 10:03 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:56 PM

Lorano ir Hallucin sugalvotos renginių serijos geografija – pavydėtinai plati. Gruodį mojavom eprancūzui Art of Tones, o sausį baigsime su vieninteliu tokiu airiu J. Daly. Prodiuseris ir didžėjus ne be reikalo pakviestas į „Hooked On“ – jo „deep house“ muzika įtraukia taip subtiliai, kad nė nepajunti, kaip įrašas jau baigėsi. Ir vėl nori kartoti.

2012-aisiais J. Daly itin gerbiamoje šveicarų kompanijoje „Drumpoet“ išleido giliai įsimenantį albumą „Sunburst“. Taip pat jau šešerius metus jis – leidyklos „Feel Music“, pristatančius tokius atlikėjus, kaip Maxas Essa ar Parovas Stelaras, šeimininkas. Ir tvirtina, kad į jokį pasaulio didmiestį neiškeistų kasdien jį įkvepiančios gimtosios Airijos.

Naujausias J. Daly kūrinys „Pandora“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.