M. Basanovo gimtadienio dovana gerbėjams – nemokama daina (audio)

Elektroninės muzikos kūrėjas Mario Basanovas, kuriam savaitgalį sukako trisdešimt, nusprendė ta proga palepinti savo gerbėjus. Internete jis patalpino naują kūrinį „Move On“, kurį klausytojai septynias dienas gali atsisiųsti nemokamai. Dainoje skamba užsienyje gyvenančios vokalistės Monikos Liu balsas.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-01-22 13:40, atnaujinta 2018-03-13 12:15

Pernai lapkritį kūrėjas, kurio tikrasis vardas – Marijus Adomaitis, britų įrašų kompanijoje „Needwant“ išleido pirmąjį solinį albumą „Journey“.

Didelio užsienio šokių muzikos mėgėjų dėmesio sulaukusį darbą jau galima įsigyti daugelio Europos didmiesčių parduotuvėse. Jis išleistas kompaktinėje, vinilo plokštelėje, o taip pat – skaitmeniniu formatu.

„Šis albumas man labai svarbus. Tai itin reikšmingas įvykis mano karjeroje. 15 metų studijoje prodiusuoju muziką, pagaliau pribrendau tokiam leidiniui. Jis atveria daug durų.

Dabar repetuoju su dainininke Monika Liu, kuri gyvena Londone. Ruošiame programą, kurią būtų galima rodyti ne tik klubuose, bet ir festivaliuose. Į keletą jų, kurie vyks Olandijoje, jau esu pakviestas”, – pasakojo Marijus.

Jo triūsas jau įvertintas Lietuvoje. Sausio viduryje surengtoje M.A.M.A. ceremonijoje M. Basanovas laimėjo du apdovanojimus – Metų elektroninės muzikos atlikėjo ir populiariausio kompozitoriaus.

Lietuvos klubinės muzikos mėgėjams Monikos Liu vardas – jau gerai žinomas. Atlikėja yra dalyvavusi elektroninės muzikos sambūrio „Silence“ projektuose, įrašiusi duetą su grupe „Sel“.

M. Basanovo gimtadienio dovana sudomino muzikos mėgėjus – per dvi paras kūrinys internete perklausytas beveik 20 tūkstančių kartų.

Naujoji M. Basanovo ir Monikos Liu daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.