Soliaris su nauja savo grupe „The Soundbrothers“ žada sprogdinti muzikos pasaulį (audio)

Atlikėjas Soliaris ilgą laiką buvo užsidaręs įrašų studijoje ir kūrė naujas dainas, jas tobulino, ieškojo gražiausios skambesio, įdomiausio pateikimo. Po ilgos pertraukos Soliaris sukūrė ne tik naują dainą, bet ir energingą ir ekspresyvią grupę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-23 17:53, atnaujinta 2018-03-13 09:49

Soliaris ir „The Soundbrothers“ dabar klausytojams pristato dainą „Ši muzika saugo“. „Ši daina yra ypatinga tuo, jog didelis dėmesys buvo skirtas jos tekstui bei muzikos skambesiui. Iš šios dainos norėjome išspausti viską, ką galėjome geriausio“, - kalbėjo dainininkas Soliaris.

„Ši daina ir jos muzika yra šokių stiliaus kūrinys, kad žmonės galėtų „taškytis“ šokių aikštelėje“ - antrino grupės prodiuseris bei vokalistas Karolis - Carlow. Ar daina išties tokia, lrytas.lt skaitytojai gali įvertinti jau dabar.

Vaikinai savo karjeroje žada ne tik tokio stiliaus dainų. O iš naujojo kūrinio „Ši muzika skamba“ tikisi dideles sėkmės klubuose bei įvertinimo iš klubinės muzikos mylėtojų. Šiuo metu grupė ruošia savo naująjį radijo singlą. „Neketiname sustoti, ketiname „sprogdinti“ muzikos pasaulį ir naują singlą pristatyti jau visai netrukus“ - kalbėjo grupės narys Tomas. Vaikinai visiems mylintiems ir suprantantiems muziką klausytojams linki malonaus klausymosi ir ragina pasigarsinti savo aparatūrą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.