„The Perfect Pill“ pirmąjį gimtadienį švęs palėpėje Kaune

Atsinaujinusioje Kauno „Punto Jazz“ palėpėje prasideda dar vienas „random“ koncertų ciklas. Vasario 9 dieną ant scenos užlips „Part Time Porn“ ir viena naujausių muzikinių „vinių“, kuri čia švęs pirmąjį gimtadienį – „The Perfect Pill“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-24 13:38, atnaujinta 2018-03-13 08:17

Praėjusį pavasarį kiekvieną ketvirtadienį Kauną džiugino kassavaitinis „Random Thursdays“ renginys, kurio metu pasirodydavo įdomios bei originalios roko grupės. Šiemet „Punto Jazz“ suremontavo ir atidarė palėpę, kurioje jau spėjo pasirodyti geriausios lietuviškos alternatyvos grupės.

„Random Day“ startuos su „Part Time Porn“, kuri, anot organizatoriaus Luko Rimkevičiaus, yra energingiausia grupė Lietuvoje, todėl gali greitai sušildyti bet kokią publiką. Scenoje juos keis „The Perfect Pill“ vaikinai Germanas Skoris ir Joshas McClungas, kurie garsėja savo muzikinėmis instaliacijomis: muziką papildo trimatės vizualizacijos ir į garsą reaguojančios šviesos.

Visą šią techniką jie atsiveš į Kauną. „Koncertu paminėsime ir savo vienerių metų gimtadienį, todėl pažadame – naujų dainų bei vizualizacijų bus“, - tikino vokalistas G. Skoris ,primindamas, kad kiekvienas „pill‘ų“ koncertas – vis kitoks, todėl ir šiame netrūks improvizacijų.

Šiemet itin aktyviai groję, išleidę albumą „The Wake“ ir sulaukę daug melomanų bei žiniasklaidos dėmesio muzikantai jau dirba prie naujos programos. „The Perfect Pill“ kviečia su jais suvalgyti pirmąjį tortą būtent „Punto Jazz“ palėpėje, nes vėliau juos išgirsti galėsite tik pavasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.