Grupė „Depeche Mode“ atskleidė ilgai lauktas žinias apie naująjį albumą

Liepos 27-ąją Vilniuje koncertuosianti grupė „Depeche Mode“ pagaliau paskelbė žinias, kurių jos gerbėjai nekantriai laukė keletą mėnesių. Britų muzikantai ketvirtadienio popietę atskleidė, kad naujas jų albumas vadinsis „Delta Machine“. Šis įrašas bus išleistas kovo 26-ąją. Prieš tai, vasario 1-ąją, internete bus pristatytas pirmasis albumo singlas „Heaven“ ir jo vaizdo klipas.

Naujojo "Depeche Mode" albumo viršelis.
Naujojo "Depeche Mode" albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2013, 9:18 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:34 AM

Tryliktąjį grupės albumą išleis įrašų kompanija „Columbia Records“. Albumo dainos pernai buvo įrašytos Santa Barbaroje ir Niujorke.

Pasirodys ir paprastas, ir specialaus leidimo albumo variantas. Pastarajame bus keturios papildomos dainos ir 28 puslapių knyga su ilgamečio grupės bendražygio, režisieriaus ir fotografo Antono Corbijno nuotraukomis.

„Norėjau, kad šio albumo skambesys būtų labai šiuolaikiškas. Tai nebuvo lengva užduotis. Noriu, kad besiklausantys žmonės pasijustų gerai, kad pajustų ramybę. Šis albumas turi kai ką stebuklingo“, - sako grupės narys Martinas Gore'as.

„Šiuo leidiniu visiškai pakeitėme savo mąstymą, kaip turi būti kuriamas „Depeche Mode“ įrašas. Kai atsitrenkėme į sieną ir pajutome, kad muzika skamba pernelyg „normaliai“, viską sujaukėme ir suteikėme muzikai organišką „Depeche Mode“ skambesį“, - antrina dainininkas Dave'as Gahanas.

Albumo dainų sąrašas: 1. „Welcome To My World“ 2. „Angel“ 3. „Heaven“ 4. „Secret To The End“ 5. „My Little Universe“ 6. „Slow“ 7. „Broken“ 8. „The Child Inside“ 9. „Soft Touch / Raw Nerve“ 10. „Should Be Higher“ 11. „Alone“ 12. „Soothe My Soul“ 13. „Goodbye“.

Liepos 27-ąją Vilniuje vyksiantis koncertas – pasaulinių „Depeche Mode“ gastrolių dalis. Grupė Lietuvoje pasirodys po septynerių metų pertraukos. Tai bus trečiasis „Depeche Mode“ vizitas mūsų šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.