I. Berinas Vilniuje nupūs dulkes nuo „Hiperbolės“ dainų

Vilniaus publika turės progą prisiminti lietuviško roko klasika tapusius „Hiperbolės“ kūrinius, pasimėgauti gyvu skambesiu ir neeilinės asmenybės draugija. Legendinio kolektyvo gitaristas ir daugelio jos kūrinių autorius Igoris Berinas su savo nauja grupe gyvos muzikos klube „Brodvėjus“ sausio 25 dieną surengs koncertą gausiam ištikimų gerbėjų būriui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-24 10:35, atnaujinta 2018-03-13 08:57

Po pauzės, trukusios daugiau nei dešimtmetį, kompozitoriui bei gitaristui I. Berinui pribrendo noras su savo ir jaunesne karta pasidalinti širdis jau užkariavusiais hitais, o taip pat - nemaža porcija naujųjų dainų.

„Hiperbolės“ kūrybinę ugnį nuo 1978 metų energingai kurstęs ir po šios grupės vėliava padovanojęs per 50 įsimintinų kūrinių I. Berinas sugrįžta į sceną su broliais Irmantu ir Gertautu Čepaičiais bei žada, kad šis žingsnis tikrai netaps trumpalaikiu projektu. 

Vienintelis iki šiol muzikuojantis „Hiperbolės“ narys ir prie jo prisijungę bendražygiai vasarą buvo šiltai sutikti publikos pirmųjų savo koncertų metu. Visgi pasirodymas su nauja roko grupe „Brodvėjuje“ taps pirmuoju išties skambiu I. Berino sugrįžimo akordu sostinėje.

Koncertas suteiks galimybę įvertinti turtingą „Hiperbolės“ repertuarą – skambės paties I. Berino sukurtos ir visų mintinai žinomos „Vasara“, ‚Pamiršk mane“, „Ieškosiu tavęs“, „Kodėl“, „Fėja“, gausybė kitų grupės šlagerių ir puokštė dar niekam negirdėtų dainų, sukurtų pastaraisiais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.