Savaitgalį Vilniuje vyks didžiausias metų maskaradas „Yaga-Ball“

Jau šį šeštadienį buvusiuose Profsąjungų rūmuose Vilniuje vyks dešimtasis, jubiliejinis „Yaga-Ball“ renginys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-24 13:12, atnaujinta 2018-03-13 08:26

Iki paryčių truksiantis didžiausias Lietuvos ir Pabaltijo elektroninės muzikos maskaradas šiemet siūlo efektingą programą ir malonias staigmenas. Visi į renginį atvykę 21 val. bus vaišinami vakariene. Įrengtose trijose muzikos scenose pasirodys nusipelnę trance, techno, reggae, dub muzikos atlikėjai iš dešimties šalių, gausybė vizualinių projektų. Vyks fakyrų, kojūkininkų bei akrobatų pasirodymai. Planuojamas įspūdingas ugnies skulptūrų šou.

Maskarado tema „Freak“ (angl.– beprotybė). Visi „beprotiškai“ pasipuošę galės nusifotografuoti renginio vietoje įrengtoje foto studijoje ir dalyvauti momentinėje loterijoje, kurioje bus išdalinta per šimtą firminių „Yaga“ marškinėlių. Po renginio socialiniame tinkle „Facebook“ organizuojamuose geriausio kostiumo rinkimuose bus išrinkti įdomiausi kostiumai. Pirmų trijų vietų laimėtojai bus apdovanoti bilietais į liepos 25-29 dienomis vyksiantį festivalį „Yaga“. Geriausio kostiumo savininkui taip pat atiteks šuolis parašiutu.

„Šiemet sudrebinsim „užsnūdusius“ profsąjungų rūmus. „Yaga-Ball“ vyksta tik kartą metuose, tad dedame didžiules pastangas, kad tai būtų aukščiausios kokybės renginys. Galime sakyti, per šį dešimtmetį užaugome, pas mus atvyksta vis daugiau dalyvių ir svečių ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš užsienio, o tai parodo, kad renginys yra išskirtinis. Be galo džiaugiamės žmonių aktyvumu ir kūrybiškumu – tokią gausybę išskirtinių kostiumų galima pamatyti tikrai ne kiekviename renginyje su aprangos kodu“ – teigia renginio organizatorius Anton Shoom.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.