Grupė „Billy’s Band” į Vilnių atsiveš pilnutėlį bagažą naujų dainų

Balandžio 19 dieną Vilniuje esančiame Šokio teatre pati romantiškiausia Sankt Peterburgo grupė „Billy‘s Band“ vilniečiams ir miesto svečiams pristatys naujausias dainas iš albumo, kurio pasirodymas numatomas dviem savaitėmis anksčiau nei šis koncertas. Dvi dainos iš būsimojo albumo („Povaliajemsia“ ir „Abažūr“) jau kasdien skamba daugelio rusiškų ir užsienio radijo stočių eteryje, kyla į aukščiausias vietas radijo „topuose“ ir kartu patenka tarp labiausiai klausytojų pageidaujamų kūrinių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2013, 11:15 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 1:22 AM

Tai džiugina ir skatina laukti, tačiau juk be visų naujų kūrinių atėjusieji į koncertą išgirs ir pačias populiariausias bei seniai gerbėjų pamėgtas dainas, sukurtas per ilgą grupės gyvavimo istoriją. Ir visa tai sutilps viename koncerte, kurio numatoma trukmė – dvi su puse valandos. Bet ir tai dar ne viskas! Turui Baltijos šalyse grupė ruošia specialią išskirtinę teatralizuotą programą.

„Visi tikrojo meno žinovai kviečiami į garsiąją teatrinę kultinio piteriškojo kvarteto „Billy‘s Band“ programą. Šis neužmirštamas šou, rodytas geriausiose Rusijos ir pasaulio scenose, bus pristatytas žiūrovų ir klausytojų teismui, jo praleisti negalima nei bliuzo ir džiazo gerbėjams, nei vertinantiems klasikinius teatrinius pastatymus. Virtuoziškas atlikimas ir intriguojančios dekoracijos bei į scenos veiksmą meniškai įpintos video instaliacijos nardina žiūrovus į nepakartojamą atmosferą ir svaiginantį vaidinimą, kuriamus kolektyvo, spėjusio tapti vienu iš rusiškosios kultūros sostinės simbolių“, - savo oficialioje svetainėje rašo grupė.   Nei gyvenime, nei kūryboje nerastume nuoširdesnių žmonių, skleidžiančių tik teigiamas emocijas. Jų liūdnų, bet ne nusiminusių, iki beprotybės romantiškų ir labai geraširdžių, netvarkingų, bet vyriškų, ironizuojančių ir sentimentalių didelio miesto vienišių įvaizdis kelia retai pasitaikantį pasitikėjimą iš pirmojo žvilgsnio, o jų dainos tampa viso gyvenimo geraisiais draugais.

Kiekvienas koncertas – tai vis naujas atradimas, artimas ir džiugus bendravimas su kiekvienu žiūrovu, tam tikras spektaklis, kurio pamatas – ne teatras, o pats gyvenimas. „Billy‘s Band“ dievina vaikai, suaugusieji, gyvūnai.

Šios fantastiškos komandos muzikos negalima pavadinti grynuoju džiazu – tai rusiškoji alternatyva šaltam amerikietiškam džiazui, prisodrinta piteriškojo chuliganiškojo mentaliteto. Šioje muzikoje yra visko – klezmero, prancūziškojo šansono, rusiškosios roko scenos, kantri stiliaus, angliškojo folko, miestietiškojo folkloro elementų, ir savaime suprantama – bliuzo, saloninio svingo, melodingo rečitatyvo.

Jūsų laukia muzikinės kompozicijos iš Quentino Tarantino filmų ir garsiausių nepakartojamojo Tomo Waitso dainų „koveriai“. Būtent apie šią grupę Andrejus Makarevičius pasakė: „Billy‘s Band“ gali viską“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.