Premjera. „Depeche Mode“ naktį pristatė naują vaizdo klipą „Heaven“ (video)

Pažadėję vasario 1-ąją pristatyti naująjį savo vaizdo klipą, britų grupės „Depeche Mode“ nariai savo gerbėjų ilgiau laukti nevertė. Vidurnaktį centrinės Europos laiku (1 valandą nakties Lietuvos laiku) internete įvyko vaizdo klipo „Heaven“ premjera. Naujojo Orleano mieste susuktą klipą režisavo senas grupės bendražygis, garsus olandų fotografas ir režisierius Antonas Corbijnas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2013, 1:09 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 7:23 PM

Užsiminę, kad naujojo albumo skambesys primena „elektroninį bliuzą“, „Depeche Mode“ nariai tai įrodė kūrinių „Heaven“. Lėto tempo kūrinio premjera radijo stotyse įvyko ketvirtadienį, o penktadienį visi grupės gerbėjai gali mėgautis ir klipu.

Klipas buvo filmuojamas Naujojo Orleano „Marigny“ operos rūmuose – juose įamžinti dainą atliekantys grupės nariai.

Tai – jau antroji klausytojus pasiekusi daina iš naujojo „Depeche Mode“ albumo „Delta Machine“, kuris pasirodys kovo pabaigoje. Pirmoji, pavadinta „Angel“, buvo pristatyta spalio mėnesį.

Iki šiol paskutinis „Depeche Mode“ vaizdo klipas, kurį sukūrė A. Corbijnas, buvo 2006-aisiais pasirodęs „Suffer Well“. Iš viso Antonas, kuris yra bendradarbiavęs ir su „Metallica“, U2 bei kitais žinomais atlikėjais, yra sukūręs per 20 „Depeche Mode“ vaizdo klipų. Tarp jų – tokius „Depeche Mode“ stiliaus kertiniais akmenimis tapusius darbus kaip „Behind The Wheel“, „I Feel You“, „Enjoy The Silence“, „Policy Of Truth“.

Jau žinoma, kad A. Corbijnas kurs naujųjų grupės gastrolių vaizdo projekcijas. Šio koncertų turo metu grupė liepos 27-ąją pasirodys Vilniaus Vingio parke – tai bus vienintelis grupės pasirodymas Baltijos šalyse. „Depeche Mode“ į Lietuvą sugrįš po septynerių metų pertraukos.

„Depeche Mode“ vaizdo klipas „Heaven“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.