Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

A. Ramanauskas-Greitai Rusijos reperį Basta išvadino „šūdu“, o hiphopo gerbėjus - „debilais“

Žinia apie Rusijos hiphopo superžvaigždės Basta atvykimą į Lietuvą sukiršino A. Ramanauską-Greitai ir šios muzikos gerbėjus. Žinomas televizijos laidų vedėjas atvykstantį atlikėją viešai išvadino „šūdu“, o šalies repo muzikos mylėtojus iškoneveikė tokiais epitetais kaip „debilai“ ir „pusgalviai“. Ne nuostabu, kad tokie žodžiai pakurstė muzikos mylėtojų neapykantą ir rūstybę.

A. Ramanauskas-Greitai Rusijos reperį Basta išvadino „šūdu“, o hiphopo gerbėjus - „debilais“.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
A. Ramanauskas-Greitai Rusijos reperį Basta išvadino „šūdu“, o hiphopo gerbėjus - „debilais“.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 2, 2013, 10:13 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:13 PM

„Šūdus šildo šūdai“, - tokia buvo pirmoji A. Ramanausko-Greitai reakcija apie brangiausiai apmokamą Rusijos repo žvaigždę Basta ir jį apšildančius atlikėjus. Ją jis išsakė socialiniame tinkle „Facebook“. „Palojot, pusgalviai? Dabar galit eiti na*** su savo šūdina meile šūdiniems barbarų eilėraštukams, prognozuojami piemenys“, - į hiphopo muzikos mylėtojų pasisakymus sureagavo televizijos laidų vedėjas.

Koncerto organizatoriai A. Ramanauskui-Greitai ir jo viešiems pasisakymams pažadėjo „malonų“ atsaką Basta koncerto metu. „Lietuvoje esame didžiausi hiphopo renginių organizatoriai. Atstovaujame šiai kultūrai, dirbame su žinomais šios scenos atlikėjais ir grupėmis, todėl mums nėra priimtini tokie pasisakymai. Prieš Bastai užlipant ant scenos, Algį „pagerbsime“ taip, kaip jis nusipelnė. Jau turime video integracijos idėją. Iki Basta koncerto likus beveik dviems mėnesiams, jau dabar yra aišku, kad „Loftas“ bus sausakimšas repo gerbėjų. A. Ramanauską - Greitai „pagerbsiančios“ skanduotės bus girdimos visuose aplinkiniuose naujamiesčio rajonuose. Esame tikri, kad A. Ramanausko - Greitai vieši pasisakymai bus pastebėti ir pačio Basta“, - neslėpė renginio organizatoriai.

Verta priminti, kad šią savaitę viešoje erdvėje įvykęs A. Ramanausko-Greitai konfliktas nebuvo pirmasis. Praėjusį mėnesį skandalingasis šou verslo atstovas buvo įsivėlęs į kitą neigiamo visuomenės požiūrio sulaukusį skandalą „Facebook“ erdvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.