Supertaurės finale Beyonce įspūdingam pasirodymui atkūrė grupę „Destiny's Child“ (video)

Beyonce ir „Destiny's Child“ pasirodymas Supertaurės finale:

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Feb 4, 2013, 11:07 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 3:50 PM

Pirmaujančiai komandai „Baltimore Ravens“ ir jų varžovams „San Franciso 49ers“ palikus aikštę didžiajai pertraukai, iš stadiono „Superdome“ į dangų kilo fejerverkai, kai 31 metų žvaigždė pasirodė scenoje su daina „Crazy in Love“.

Po pirmojo numerio tiesioginės transliacijos kameroms pasiuntusi oro bučinį, ji, regis, su palengvėjimu tęsė labai lauktą 15 minučių šou, bet tikrasis smagumas laukė, kai scenoje prie jos prisidėjo kolegės iš „Destiny's Child“ Kelly Rowland ir Michelle Williams.

Jos pasirodė vilkėdamos suderintais Rubino Singerio juodos odos amazonių kostiumais, avėdamos svaiginančius aukštakulnius - kaip ir vis didėjusi moterų šokėjų armija.

„Bootylicious“, „Halo“ ir „Single Ladies (Put a Ring on It)“ užbaigė didžiausių hitų šou su mokslinės fantastikos atspalviu, kuris skyrėsi nuo hiperaktyvių Madonnos pastangų per praėjusių metų Supertaurės pertrauką.

„Ačiū jums už šią akimirką, - baigiantis pasirodymui džiūgaujančiai miniai švytėdama pasakė Beyonce. - Tegul Dievas laimina jus visus.“ 

Beyonce buvo pažadėjusi per Supertaurės rungtynes dainuoti „gyvai“, kai pripažino, jog per prezidento Baracko Obamos inauguracijos antrai kadencijai ceremoniją sausio 21 dieną šalies himną giedojo pagal įrašą.

Sekmadienį prieš Supertaurės rungtynes nacionalinį himną sugiedojo Alicia Keys - po to, kai Jennifer Hudson ir Sandi Huko pradinės mokyklos choras iš Niutauno sudainavo „America the Beautiful“.

Gruodžio mėnesį toje mokykloje įvyko vienos didžiausių žudynių per visą Amerikos istoriją - jaunas užpuolikas nušovė 20 pradinukų ir šešis mokytojus, o paskui nusišovė pats. Prieš ateidamas į mokyklą namuose jis dar nužudė savo motiną.

Beyonce ir „Destiny's Child“ pasirodymas Supertaurės finale:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.