Koncertų turo pristatymo fotosesijoje „Colours Of Bubbles“ muzikantai virto medžiotojais

Nepriklausomybės dienos išvakarėse Vilniuje prasidėsiantis „indie“ roko grupės iš Šiaulių „Colours Of Bubbles“ koncertinis turas „Gone Hunting“ aplankys dar keturis didžiuosius Lietuvos miestus, o bus pabaigtas akustinio koncerto nufilmavimu Rygoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2013, 1:12 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:56 AM

Šį kartą net trimis gitaromis ginkluota grupės sudėtis savo žieminius pasirodymus atliks didžiuosiuose Lietuvos ir Latvijos miestuose, o Klaipėdoje kovo 9 dieną koncertuos Šiaulių dramos teatro gastrolių metu. Čia „Colours of Bubbles“ pasirodys Žvejų rūmų salėje režisieriaus Tomo Jašinsko spektaklyje „Inertiškos dujos“, kuriam patys pernai sukūrė pjesėje skambančią muziką.

Kartu su grupe keliaus ir specialias vaizdo projekcijas rodys video meninkų komanda „IDROPT“,kurie ruošia specialę instaliaciją skirtą būtent šiam turui. Prie pasirodymų taip pat prisijungs ir vokalistė Milda Stasaitytė.

Besiruošdami šiai išvykai, fotomenininkai „Neliucija“ ir Darius Ančerevičius grupės nariams surengė fotosesiją tikros medžioklės su varovais Šiaurės Lietuvoje metu.

„Visai neraginame savo klausytojų tapti jaunaisiais medžiotojais – mūsų turo pavadinimas yra greičiau ironiškas. Vis dėlto negali paneigti, kad tikrose gastrolėse, kaip ir gyvenime, būna nemažai panašumų su medžiokle. Tiesa, vienur medžioji tu, kitur – medžioja tave“, - sako grupės nariai.

„Colours of Bubbles“ praėjusiais metais buvo apdovanoti Geriausios roko grupės vardu alternatyviniuose T.Ė.T.Ė. apdovanojimuose, o šiemet pateko į M.A.M.A. apdovanojimų kandidatų sąrašą. Pasak grupės, dabar nėra kito kelio – reikia savo gerbėjams koncertais įrodyti, kad grupė buvo to verta.

„Colours Of Bubbles“ pasirodymų sąrašas:

Vasario 15 d. 20 val. Vilniaus jaunimo laisvalaikio kultūros centras „Kablys“;

vasario 16 d. 21 val. Alytaus baras „Fenix“;

vasario 22 d. 22 val. Šiaulių klubas „Pogo“;

kovo 1 d. 21 val. Kauno klubas „Punto Jazz Palėpė“;

kovo 2 d. 21 val. Klaipėdos klubas baras „Kaštonas“;

kovo 8 d. 21 val. Liepojos klubas „Fontaine Palace“;

kovo 9 d. 18 val. Klaipėdos Žvejų rūmai (ŠDT spektaklyje A. Rapo „Inertiškos dujos“);

kovo 16 d. 21 val. Rygos baras „ILoveYou“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.