Šorena sudomino garsaus Gruzijos džiazo festivalio rengėjus

Neseniai Gruzijoje viešėjusi dainininkė Šorena atskleidė šios kelionės detales. Pasirodo, sužinoję apie jos koncertinį projektą „Mano širdies muzika“, į Tbilisį atlikėją pakvietė vieno itin žinomo ir populiaraus džiazo festivalio „Batumi Black Sea Jazz“ organizatoriai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:16 PM

Be to, šio vizito metu atlikėja gimtojoje Gruzijoje išdalijo eilę interviu vietinei žiniasklaidai bei susitiko net su keliomis prodiuserių kompanijomis.

„Taip, Tbilisyje lankiau gimines, tačiau šįkart pagrindiniu kelionės tikslu tapo muzika“, – sako dainininkė.

„Mano širdies muziką“ Shorena atlieka kartu su Lietuvoje gerai žinomais džiazo muzikantais: „Į šią savo programą sudėjau širdį, muzikantai taip pat. Juk su ja net tris kartus apkeliavome Lietuvą, o pavasarį klausytojų pageidavimu šį turą pakartosime“, – savo planus dėsto atlikėja, tačiau viena jau mąsto ir apie galimybes koncertuoti už Lietuvos ribų.

„Batumi Black Sea Jazz“ organizatoriai buvo nustebę ir sužavėti išgirdę dainininkės „Mano širdies muziką“, mat jie jau kurį laiką ieško kažko panašaus – džiazinio gruziniškų dainų projekto.

„Žinoma, didžiausias netikėtumas jiems buvo tai, kad tokį projektą jie rado už Gruzijos ribų“, – šypsosi atlikėja.

„Black Sea Jazz“ festivalyje jau yra koncertavusios tokios garsenybės kaip Macy Gray, Stingas, Erykah Badu, Jamesas Brownas. Sklando gandai, kad šiais metais festivalyje pasirodys pati Lauryn Hill.

Taip pat muzikos pasaulyje jau yra kalbama ir apie tai, kad po šio vizito Tbilsyje Šorenos muzika susidomėjo viena įtakinga kompanija, žinoma visoje Europoje.

„Apie tai dar nenoriu daug ir garsiai pasakoti, nes šiuo metu kalbuosi ne su viena prodiuserine kompanija, kuri norėtų bendradarbiauti. Su žiniasklaida apie tai kalbėsiu tik turėdama rankose kontraktą“, – bijodama užbėgti įvykiams už akių, Šorena pasikuklina kalbėti plačiau apie savo muzikos eksportą.

Šiuo metu gruziniškos kilmės atlikėja ruošiasi naujo vaizdo klipo filmavimui bei svarbiam etapui savo gyvenime, kurio ji kantriai laukė – naujų vėjų, galimybių ir klausytojų dėmesio svetur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.