“X Faktoriaus“ atradimas „4 Roses“ koncertuos Klaipėdoje

Savaitgalio veiksmų planas pajūryje neturėtų apsiriboti žuvėdrų lesinimu ir jūros ošimo perklausomis. Klaipėdos klubas „Dr. Who“ kvies naktinėti dinamiškai bei mėgautis žavingų damų kompanija.

"4 Roses" savo talentą demonstruos uostamiesčio publikai.<br>D. Umbrasas
"4 Roses" savo talentą demonstruos uostamiesčio publikai.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2013, 4:46 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:47 AM

Praėjusį savaitgalį uostamiesčio publikos šiltai sutiktas „X Faktoriaus“ numylėtinis Martynas šį penktadienį estafetę perleis savo buvusioms konkurentėms – merginų projektui „4 Roses“. Keturios Lietuvos popscenos rožės „Dr. Who Exclusive“ serijos naktyje demonstruos ne spyglius, o kerinčius talentus. Klubinės scenos „krikštą“ Eglė, Dileta, Giedrė ir Akvilė pažymės gyvo garso koncertu, kupinu energingų „koverių“.

Šeštadienio vakarėlyje spindės nebe kviestinės viešnios, o klubo turtai. „Coyotes Party Rock“ šėlsmo variklį užkurs „Dr. Who“ divų pajėgos. Prieš mėnesį pirmąkart išmėginta formulė „Už baro – tik merginos!“ pasiteisino šimtu procentų, tad nutarta klubo vairą ir vėl perleisti damoms, papildant vakarėlio formatą kniedėmis odiniuose drabužiuose, šelmiškai sušiauštomis skiauterėmis ir „gitarizuotu“ Endrio seto skambesiu.

Kitą savaitę namuose netūnoti „Dr. Who“ kvies jau nuo ketvirtadienio. Šv. Valentino temą klubas savaip interpretuos „Free Love“ vakarėlyje, kuriame bus laukiamos ne tik romantiškai nusiteikusios porelės, bet ir įsipareigoti neskubantys donžuanai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.