A. Pojavis „eurovizinėje“ fotosesijoje: ir džentelmenas, ir vėjavaikis (apklausa)

Į Lietuvą iš Italijos savaitei sugrįžęs dainininkas Andrius Pojavis visa galva pasinėrė į „eurovizinius“ ritualus. Sekmadienį LRT televizijos eteryje bus surengtas koncertas, kuriame bus galima paremti dainininko pasirengimą gegužę vyksiančiam „Eurovizijos“ konkursui. Ketvirtadienį Andriaus laukė pirmoji gyvenime profesionali fotosesija.

Andrius įsiamžino pirmoje gyvenime profesionalioje fotosesijoje.<br>V. Ščiavinskas
Andrius įsiamžino pirmoje gyvenime profesionalioje fotosesijoje.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 7, 2013, 5:45 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:39 AM

Vilniaus studijoje „OKTO“ padarytomis nuotraukomis A. Pojavis bus pristatomas užsienio spaudos ir interneto leidiniams, viena jų bus spausdinama oficialioje „Eurovizijos“ programėlėje.

„Oho, kaip nepatogu“, - nusikvatojo dainininkas, matuodamasis dryžiuotą kostiumą ir rišdamasis kaklaraištį. Jis prasitarė, kad paprastesnis įvaizdis jam patinka kur kas labiau: "Namie turiu tik vieną kostiumą - nuo mokyklos laikų".

Į fotostudiją dainininkas atvyko su trimis stilistų parūpintais drabužių komplektais. Tačiau pamiršo diržą – jį teko skolintis iš fotografo.

Vienas jo įvaizdis – kostiumuotas džentelmenas su skarele kišenėje. Kitas – džinsuotas rokeris su odine striuke ir marškinėliais. Trečias – kiek netvarkingas vėjavaikis vaikinas su gitara.

„Kol kas dar nėra šimtu procentų apsispręsta, kaip Andrius atrodys „Eurovizijoje“. Bet sakykime taip – viename iš šių įvaizdžių yra užuomina į tai“, - mįslingai paaiškino Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

Lrytas.lt skaitytojus kviečiame pažiūrėti nuotraukas ir savo nuomonę pareikšti apklausoje - kuris įvaizdis A. Pojaviui tinka labiausiai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.