D. Montvydas apie erotines scenas su J. Jurkute: „Ji – labai graži moteris“ (papildyta nuotraukomis)

Trečiadienio vakarą koncertą pilnutėlėje Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje surengęs Donatas Montvydas nebeslepia kortų. Mįslėmis apgaubtame jo vaizdo klipe „Make That Love“, kuris Valentino dieną pasirodys TV ekranuose, iš tiesų nusifilmavo aktorė TV laidų vedėja, konkurso „Mis Lietuva 2007“ laimėtoja Jurgita Jurkutė, kuri šį kartą apsilankė ir Donato koncerte. „Mačiau ją apsinuoginusią? Taip, ką gi čia slėpti, mačiau viską“, - šypsojosi dainininkas, patikinęs, kad erotiško klipo aikštelėje tiek jis, tiek Jurgita elgėsi profesionaliai.

Kadras iš klipo "Make That Love".
Kadras iš klipo "Make That Love".
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 7, 2013, 4:21 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:48 AM

M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje prieš mėnesį keturias statulėles laimėjęs D. Montvydas išgyvena didelio karjeros aktyvumo laikotarpį.

Vilniuje jis surengė akustinio savo koncertų turo pasirodymą, tokie koncertai vyks ir Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose bei kituose miestuose. Be to, kitą savaitę bus pristatytas pirmasis profesionalus D. Montvydo klipas kūriniui „Make That Love“, kuris jau iš anksto sukėlė šurmulį.

Su dviem gitaristais ir pianistu scenoje pasirodantis Donatas jau gali džiaugtis subūręs publiką, kuri gausiai lankosi jo koncertuose.

Į pasirodymą Vilniuje teko pardavinėti papildomus bilietus. Koncerto programoje – ne tik populiariausios D. Montvydo dainos, bet ir nauji kūriniai „Make That Love“ bei „Freeman“. Pastarąją dainą kol kas galima išgirsti tik koncertuose.

Be to, dainininkas į programą įtraukė „Bon Jovi“, Richardo Marxo, Bryano Adamso repertuaro melodijas: „Tas, kurių klausydavausi prieš pasimatymą – kai man buvo dvylika ar keturiolika“.

Dainininko koncertą su vyru Ryčiu Širvaičiu susikaupusi stebėjo ir J. Jurkutė, atsidūrusi D. Montvydo klipo sukelto detektyvo centre.

Naujo vaizdo klipo filmavimą dainininkas iki šiol buvo pridengęs paslapties skraiste – internete pasirodė tik trumpas anonsas ir keli kadrai iš klipo, kuriuose nesimatė apsinuoginusios moters veido.

Portalas lrytas.lt spėjo, kad D. Montvydo partnerė klipe – J. Jurkutė. Šį vakarą dainininkas atskleidė, kad spėjimas – teisingas.

„Man ji paliko didelį įspūdį dar tada, kai dalyvavau ir laimėjau TV šou „Šok su manimi“, kurį ji vedė. Iškart sužavėjo tai, kad ji tiek daug ir gerai dirba, būdama jauna.

Kai susipažinome, sužavėjo ne tik jos išvaizda, bet ir charakteris. Taip, ji – labai graži moteris. Kai svarstėme, ką kviesti filmuotis klipe, pats pasiūliau Jurgitą ir šiuo pasirinkimu nė kiek neabejojau.

Man svarbiausia – net ne vizualinė pusė, o komfortas, kurį jaučiu su žmogumi. Su Jurgita aš tai jaučiu“, - sakė dainininkas.

Vaizdo klipui pats scenarijų kūręs atlikėjas turėjo pakankamai laiko pasiruošti erotiškoms scenoms.

„Jau metus su tuo scenarijumi gyvenu, esu ne kartą repetavęs, mąstęs apie tas scenas. Kai atėjo laikas filmuotis, su Jurgita elgėmės kaip profesionalai, žinojome, ką ir kaip daryti. Juk tikslas – iš vaidybos išspausti maksimumą.

Bet vis tiek buvo linksmų akimirkų, kai „susinepatoginome“. Jas smagiai prisimenu“, - šypspjosi D. Montvydas.

Pastabą, kad su apsinuoginusia J.Jurkute nusifilmavusį dainininką dabar daugelis Lietuvos vyrų laikys laimingu šunsnukiu, dainininkas nuleido juokais.

„Tai juk darbas. Jurgita turi antrąją pusę, aš – taip pat. Tikrai nebuvo nieko pikantiško“, - sakė atlikėjas.

Klipui Donatas specialiai pasirinko anglišką kūrinį – kad šį klipą galėtų parodyti ir užsienio publikai.

„Tie specialistai, kurie jau matė klipą, sakė, kad kokybei jokių priekaištų negali būti. Gali kažkam nepatikti muzika, stilius, bet tai – skonio reikalas.

Žinau, kad šį klipą jau dabar lydi šurmulys. Tokį tikslą sau ir kėliau. Man, kaip atlikėjui, reikia, kad mano muzikos klausytųsi kuo daugiau žmonių. Sukelti susidomėjimą buvo vienas mano norų. Daug darbo įdėjome į klipą, tai, kad apie jį jau kalbama, yra labai gerai“, - sakė atlikėjas.

D. Montvydo vaizdo klipo „Make That Love“ anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.