„Foo Fighters“ lyderis D. Grohlas: „Wh. Houston – pribloškianti atlikėja“

Grupės „Foo Fighters“

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 11, 2013, 6:38 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 3:37 AM

Žinia, kad legendinė atlikėja paskendo vieno Beverli Hilso viešbučio kambario vonioje, muzikos pasaulį sukrėtė 2012 metų vasario 11 dieną, pačiose prestižinių apdovanojimų „Grammy“ teikimo ceremonijos išvakarėse.

Prisimindamas tragiškai iš šio pasaulio pasitraukusią žvaigždę D. Grohlas ją vadino „viena geriausių visų laikų vokalisčių“.

„Ji ne tik pardavė 800 „bazilijonų“ (daugybę) įrašų, bet ji yra pribloškianti atlikėja“, - sakė jis interviu „Hollywood Reporter“.

Ritmenbliuzo žvaigždė Brandy, kuri užaugo gyvendama šalia W. Houston ir drauge su ja nusifilmavo 1997 metų miuzikle „Pelenė“ (Cinderella), yra įsitikinusi, kad jos muzikos dievaitė yra nepamainoma.

„Jos balsas visų laikų nuostabiausias, ir niekas nė iš tolo negali jai prilygti. Aš jos niekada neužmiršiu“, - pridūrė ji.

„Jos didingumas, jos stilingumas. Būtent tai aš vertinu“, - sakė dainininkė Janelle Monae.

Įrašų kampanijos vadovas Antonio 'L.A.' Reidas, kuris dalyvavo W. Houston kuriant garso takelį filmui „Asmens sargybinis“ (The Bodyguard), taip pat prisiminė akimirkas su šia atlikėja.

„Aš nedainuoju, bet su Whitney aš dainuodavau, juokais. Visada prisiminsiu jos gražią dvasingą ir šiltą asmenybę su nuostabiu balsu“, - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.