Prie „Tabami Divas“ projekto prisijungė B. Skurstenė ir B. Timinskaitė

Jau šį ketvirtadienį mylimieji sveikins mylimuosius. Ideali vieta linksmybėms po romantiškos vakarienės – „Tabami Divas“ koncertas menų fabrike „Loftas“. Norėdami padaryti didesnį ir kokybiškesnį šou renginio organizatoriai pakvietė dar daugiau dainininkių atlikti pasaulinio garso hitus apie meilę.

B. Timinskaitė jau repetuoja Duffy, A. Winehouse ir kitų garsenybių dainas.<br>J. Stacevičius
B. Timinskaitė jau repetuoja Duffy, A. Winehouse ir kitų garsenybių dainas.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2013, 1:08 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 4:34 AM

Vasario 14 d. be jau paskelbtųjų divų Rūtos Ščiogolevaitės, TV projekto „Dangus“ finalininkės Augustės Vedrickaitės ir sodraus balso Giedrės Rimšaitės pasirodys dar dvi atlikėjos.

Prie projekto prisijungs latvių kilmės Baiba Skurstenė ir „Lietuvos balso“ finalininkė Berta Timinskaitė. Visoms joms pritars muzikantų grupė „Tabami Live Band“.

Berta jau ruošiasi ir repetuoja Duffy, Amy Winehouse ir kitų artisčių dainas.

Taip pat bus gyvai atlikti Madonnos, Adele, Lady Gaga, Alicios Keys, „No Doubt“ ir kitų žinomų, balsingų, charizmatiškų ir nepamirštamų atlikėjų kūriniai.

„Šiuo projektu tikrai nesiekiame atkartoti visų šių divų. Noras vienas – atiduoti joms pagarbą už jų talentą ir energiją, kurią atidavė scenai, o taip pat - gerai praleisti laiką, dainuoti visiems išvien. Be to, jau niekada visų šių pasaulinio garso moterų nepamatysime viename koncerte“, – sako vienas iš „Tabami Divas“ rengėjų Viktoras Diavara.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.