Kūrėjui Gerai Gerai dueto su dainininke Miss Sheep - per maža (audio, video)

Elektroninės muzikos kūrėjas Gerai Gerai ir vokalistė Kami su tais, kurie nuolatos ieško naujų muzikinių formų ir sąskambių, dalijasi gyvo pasirodymo metu užfiksuotais garsais. Atlikėjai anonsuoja, kad pusės valandos rinkinys – tai tarsi apšilimas prieš saulės šviesos nekantriai laukiantį debiutinį albumą.

"Noriu iššukuoti vandenynus, į kuriuos panerti neleidžia per ketverius metus susikurti rėmai", - sako su vokaliste Kami kuriantis Gerai Gerai.
"Noriu iššukuoti vandenynus, į kuriuos panerti neleidžia per ketverius metus susikurti rėmai", - sako su vokaliste Kami kuriantis Gerai Gerai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 12:31 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:37 AM

„Dėl painios projekto formuluotės, o gal dėl klaidingai komunikuotų žinučių spaudai, įprasta manyti, kad „Gerai Gerai & Miss Sheep“ yra grupės pavadinimas. Visgi tai dviejų kartu grojančių žmonių pseudonimai, – atvirauja Vilius Tamošaitis. – Maniškis „alter ego“ Gerai Gerai jau išaugo iš vaikiškų kelnaičių ir nori iššukuoti tuos vandenynus, į kuriuos panerti neleidžia per ketverius metus susikurti rėmai. Būtent dėl šios priežasties pradėjome darbuotis kartu su Kamile Kielaite - Kami“.

V. Tamošaitis tikina turintis begalę energijos, tad darbas su keliais projektais ne baugina, o maloniai jaudina. Džiugina ne tik eksperimentai, bet ir naujos partnerės draugija. Kartu su prodiuseriu vokalistė K. Kielaitė šiuo metu intensyviai darbuojasi. „Vieno interviu metu papasakojau apie būsimą projektą su Kami. Matyt, buvau ne taip suprastas, nes spaudoje pasirodė straipsniai, kuriuose buvo kalbama apie mano bendrus darbus su reperiu Kamy, – šypsosi muzikantas. – Visgi Kamilės su niekuo nesumaišysi – 13 metų profesionalioje scenoje dainuojanti mergina turi ne tik puikų balsą, bet ir ypatingą sceninę išvaizdą.“

Dabar Gerai Gerai ir Kami įrašinėja albumą, kuria idėjas būsimiems vaizdo klipams ir dėliojasi koncertų tvarkaraštį. O koja kojon su atlikėjais einantis vaizdo menininkas Nulis Vaizdo kiekvienam garsui žada atrasti tinkamiausią vizualinę išraišką.

Gerai Gerai ir Kami gyvo garso rinkinys ir vaizdo klipas - anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.