Mįslingoji „Naujų pupyčių“ naujokė - „Dolce Vita“ lyderė V. Jakutienė (video)

Lietuvos scenos erotinės pajėgos – suvienytos. Šią savaitę grupė „Naujos pupytės“ išplatino mįslingą nuotrauką, kurioje tarp atlikėjų Oksanos Pikul, Skaistės Steikūnaitės ir Neringos Šiaudikytės pozavo nugarą į fotoaparatą atsukusi moteris. Grupė prasitarė, kad tai – nauja grupės narė, kurios tapatybė neatskleidžiama. Šiandien paaiškėjo, kas ji tokia.

"Dolce Vita" lyderė V. Jakutienė (centre) neatsispyrė kvietimui tapti "nauja pupyte".
"Dolce Vita" lyderė V. Jakutienė (centre) neatsispyrė kvietimui tapti "nauja pupyte".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 11:33 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:51 AM

„Jūs norėjote tapti muzikantėmis? Tai kodėl nepavyko?“ - M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje sausį Kauno grupės „Dolce Vita“ nares kalbino į Egidijaus Dragūno vaidmenį įsijautęs komikas Justinas Jankevičius.

Pernai debiutavusi merginų grupė iškart į save atkreipė dėmesį provokuojančiomis fotosesijomis ir vaizdo klipu, kuriame atlikėjos pasirodė beveik visiškai nuogos.

„Dolce Vita“ lyderė Vita Jakutienė tada kalbėjo apie ambicingus karjeros scenoje planus ir tikino, kad atlikėjos tikrai nesibaimina kitų merginų grupių konkurencijos.

Panašu, kad ji vis dėlto nusprendė žengti paprastesniu keliu. Su „Naujomis pupytėmis“ atsisveikinus atlikėjai Ingridai Kolytei, Vita apsisprendė papildyti O. Pikul komandos gretas.

Beje, I. Kolytė – jau antra per dvylika mėnesių „Naujas pupytes“ palikusi atlikėja. Pernai su grupe atsisveikino Sabina Jucikaitė, pagarsėjusi ne tik dainavimo sugebėjimais, bet ir žavia fotosesija „Playboy“ puslapiuose.

Lrytas.lt siūlo dar kartą įvertinti „Dolce Vita“ lyderės talentą, prisiminus erotiškąjį grupės klipą „Gera“. Ar V. Jakutienės prisijungimas sustiprins „Naujas pupytes“ ir pritrauks joms dar daugiau gerbėjų? Nuomonę kviečiame pareikšti komentaruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.