D. Montvydas pristatė erotišką vaizdo klipą su J. Jurkute (video)

ŠV. Valentino dieną Donatas Montvydas per TV3 televiziją pristatė ilgai lauktą savo naujausios dainos „Make That Love“ vaizdo klipą. Jame įsiamžino ir aktorė Jurgita Jurkutė. Dainininkas šį faktą kurį laiką slėpė - siekė išlaikyti intrigą.

Kadras iš naujo D. Montvydo vaizdo klipo.
Kadras iš naujo D. Montvydo vaizdo klipo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2013, 2:06 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 8:39 PM

Šioje dainoje klausytojai gali pajusti ir atrasti visai kitokį D. Montvydą. Tai daina, kurioje pabrėžiamas fizinis žmonių artumas, juos apėmusi aistra, stingdantis susižavėjimas, pereinantis į nepaprastą chemiją - matymą žvilgsnyje to, ką jau esi matęs ir pažinojęs ne sykį.

„Tai naujiena, kurios aš, neslėpsiu, laukiau labai seniai. Šios dainos kūrybinis laikotarpis – net penkeri metai, per kuriuos keičiausi aš kaip asmenybė, tobulėjo mano muzika, plėtėsi pasaulėžiūra ir suvokimas apie daugelį mane supančių dalykų“, - apie savo naująjį kūrinį kiek anksčiau sakė D. Montvydas.

Donatas pats parašė klipo scenarijų, o visas jo idėjas įgyvendino 17 žmonių komanda. Klipui dainininkas specialiai pasirinko anglišką kūrinį – kad šį vaizdo įrašą galėtų parodyti ir užsienio publikai.

Lrytas.lt savo skaitytojams siūlo įvertinti D. Montvydo dainos „Make That Love“ vaizdo klipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.