Meilės dieną melomanus šildė projekto „Tabami Divas“ koncertas

Šv. Valentino dieną menų fabrike „Loftas“ skambėjo pasaulinio garso hitai – čia vyko „Tabami Divas“ projektas. Šis projektas vakarą pakvietė praleisti su garsiomis, seksualiomis ir talentingomis moterimis. Koncerto metu gražiausias meilės dainas atliko Rūta Ščiogolevaitė, Giedrė Rimšaitė, Augustė Vedrickaitė, Baiba Skurstenė ir Berta Timinskaitė. Joms pritarė „Tabami Live Band“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2013, 7:43 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:29 PM

Ryškiausios Lietuvos dainininkės gyvai atliko Adele, Whitney Houston, Amy Winehouse, Lady Gagos, Madonnos, Alicia Keys ir kitų atlikėjų dainas.

„Šiuo projektu tikrai nesiekiame atkartoti visų šių divų. Noras vienas – atiduoti joms pagarbą už jų talentą ir energiją, kurią atidavė scenai, o taip pat – gerai praleisti laiką, dainuoti visiems išvien. Be to, jau niekada visų šių pasaulinio garso moterų nepamatysime viename koncerte“, – anksčiau sakė vienas iš „Tabami Divas“ rengėjų Viktoras Diawara.

Pasibaigus gyvo garso koncertui prie pulto stojosi didžėjus, aistringas dainas pakeitęs trankiais šokių ritmais.

„Tabami Divas“ projektas vykdomas jau ne pirmus metus. Anksčiau šv. Valentino dieną meilės dainas atliko Erica Jennings, Aistė Smilgevičiūtė, Simona Jakubėnaitė, Daiva Starinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.