Vilniuje koncertuosianti L. Del Rey pristatė naują vaizdo klipą (video)

Vakar, Šv. Valentino dieną, viena ryškiausių šiandienos muzikos žvaigždžių Lana Del Rey savo gerbėjams įteikė ypatingą dovaną – pristatė dainos „Burning Desire“ video klipą. Po ilgos pertraukos sukurtas seksualumo, greičio ir prabangos kupinas naujasis kūrinys bus ir vieno prabangaus ir prestižinio sportinio automobilio reklama.

L. Del Rey naujas klipas susietas su automobilių reklama.
L. Del Rey naujas klipas susietas su automobilių reklama.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2013, 12:44 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 8:47 PM

L. Del Rey kūrinys „Burning Desire“ buvo pasirinktas „Jaguar“ bendrovės kaip garso takelis pristatyti vienam naujausių jų automobilių – „Jaguar F-Type“. Šią dainą atlikėja rugsėjo mėnesį atliko ir automobilio pristatymo vakarėlyje Paryžiuje. Beje, pramogų pasaulis netruko pastebėti, jog L. Del Rey naujajame video klipe nusifilmavo su ta pačia suknele, su kuria pasirodė ir pristatyme.

Bendradarbiavimo sutartį žvaigždė su automobilių gamintoja „Jaguar“ pasirašė dar praėjusiais metais. Kalbama, jog naujoji partnerystė L. Del Rey kišenes papildė šešiaženkle suma.

Daina „Burning Desire“ yra įtraukta į jos naujausią albumą „Born to Die: The Paradise Edition“. Milžiniško populiarumo visame pasaulyje susilaukusio albumo „Born to Die“ papildytas variantas bus pristatomas balandį prasidėsiančiose atlikėjos gastrolėse, kurių metu birželio 4 dieną L. Del Rey lankysis ir Lietuvoje, Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Artėjančios gastrolės jau dabar muša rekordus: atlikėja priversta skelbti papildomus koncertus, mat kai kurių šalių gerbėjai vos per kelias minutes iššluoja visus bilietus į žvaigždės koncertą artimiausiame mieste. Iš jau suplanuotų 36 koncertų didžiuosiuose Europos miestuose, į 27 jų jau parduoti visi bilietai.

Naujasis L. Del Rey klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.