Rokeriai „Lumen“ į Vilnių atvyks iš muzikos apdovanojimų ceremonijos Rusijoje

Kitą penktadienį, kovo 1-ąją, Vilniaus klube „New York“ koncertuosiantys vieni populiariausių Rusijos rokerių „Lumen“ artimiausių dienų laukia su itin dideliu nekantrumu. Prieš atvykdami į Vilnių, muzikantai pasirodys muzikos apdovanojimuose „Čartova diužyna“ Maskvoje, kur yra ne tik nominuoti geriausios grupės ir geriausio albumo nominacijose, bet ir koncertuos renginyje kartu su grupėmis DDT, „Splin“ ir „Korolj i šut“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2013, 12:30 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 7:30 AM

„Artimiausios septynios dienos bus labai intriguojančios“, – sakė grupės vokalistas Rustemas Bulatovas. „Dalyvauti apdovanojimuose „Čartova diužyna“ yra ir įvertinimas, ir iššūkis, o netrukus po to mūsų laukia kelionė į Vilnių, kuriame labai nekantraujame apsilankyti.“

Praėjusiais metais išleidę albumą „Na časti“, kurį ir pristato šiame koncertų ture, „Lumen“ muzikantai geriausio albumo nominacijoje varžosi su grupėmis „Louna“, „Nočnyje snaipery“, „Orgija pravednikov“ ir „Splin“. Tuo tarpu geriausios grupės nominacijoje konkuruoja su kolektyvais „Bi 2“, „Korolj i šut“, „Nočnyje snaipery“ ir „Orgija pravednikov“.

Muzikos apdovanojimai „Čartova diužyna“ jau šį šeštadienį įvyks Maskvos arenoje „Stadium Live“, talpinančioje per dešimt tūkstančių žiūrovų. Beje, šiuose apdovanojimuose tarp pretendentų galima išvysti ir praėjusį rudenį savo koncertu Lietuvoje neregėtą anšlagą sukėlusią grupę „Liapis Trubeckoj“, pretenduojančią laimėti geriausio koncerto ir geriausio vokalisto nominacijose.

Alternatyvųjį roką išpažįstančios grupės „Lumen“ koncertas Vilniaus klube „New York“ įvyks lygiai po savaitės. Šis koncertas bus pirmasis grupei po pasirodymo apdovanojimuose „Čartova diužyna“. Toliau koncertų turas „Na časti“ nusidrieks per Rygą, Taliną, Sankt Peterburgą iki Samaros, Krasnojarsko, Chabarovsko ir Vladivostoko. Per kovo mėnesį grupė surengs net 18 turo koncertų, dar 8 įvyks balandžio mėnesį, turas baigsis balandžio 21 dieną Kazanėje.

Grupė „Lumen“ susikūrė dar 1998 metais ir per savo karjerą išleido septynis albumus.

„Lumen“ daina „Ne prostil“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.