Apdovanojimų ceremonijoje T.Ė.T.Ė. - 14 pasirodymų ir 15 statulėlių

Jau šį šeštadienį menų fabrike „Loftas“ bus pagaliau atsiskaityta už 2012-uosius metus su alternatyvios muzikos atstovais. Penkiolika naujo dizaino statulėlių su pjūkliniu disku pasieks savo šeimininkų rankas.

Diskinio pjūklo formos statulėlės jau laukia savo savininkų.<br>D. Umbrasas
Diskinio pjūklo formos statulėlės jau laukia savo savininkų.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2013, 2:35 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:04 AM

Apdovanojimų ceremoniją lydės keturiolikos lietuviškų grupių surengti pasirodymai. Koncerte dalyvaus įvairių žanrų atlikėjai, atstovaujantys hip-hopą, roką, dainuojamąją poeziją, metalą, elektroninę bei eksperimentinę muziką. Vienoje scenoje pasirodys jaunasis Ba., perspektyvūs reperiai Lilas, „Tie Geresni“, sunkiosios muzikos atstovai „Wulture“, legendiniai pankai „Erkė Maiše“ su Čiubu.

Publikai liūdėti neleis „Liūdni slibinai“, o vyresnių melomanų širdis sušildys grupė „Siela“. Taip pat laimėtojus pasveikins į muzikinių žanrų rėmus netelpanti Umiko, iš kūrybinių klajonių į Lietuvą sugrįžęs Vidas Bareikis, analogų Lietuvoje neturintis DJ Mamanios ir „The Perfect Pill“ būgnininko Josho McClungo duetas „Yoko Mono“. Išskirtinius pasirodymus T.Ė.T.Ė. apdovanojimams žada „Movo“, melodingieji rokeriai „Karma“ bei energijos niekada nepristingantys „Roadkill“.

„Renginį vesti patikėjome „Comedy Kastos“ atstovams ir aktoriams Viačeslavui Mickevičiui bei Šarūnui Banevičiui, kurių tandemas suteiks ceremonijai artistiško nerūpestingumo bei ironijos. Nesinori, kad viskas atrodytų dirbtinai pompastiška, stengsimės ir publiką įtraukti į žaismingą apdovanojimų įteikimą“- sakė renginio organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.