Kaune pasirodys vienas populiariausių pasaulio didžėjų M. Plexas (video)

Balandžio 19-ąją klubas „Gargaras“ Kaunui padovanos didžiausią šokių muzikos naktį šį pavasarį. Po ilgų derybų vizitui Lietuvoje pavyko prikalbinti vieną populiariausių pasaulio didžėjų, pasaulinę „nu-disco“ ir „deep house“ muzikos žvaigždę Maceo Plexą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2013, 12:43 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:22 AM

„Galiu patvirtinti, kad po šešis mėnesius trukusių derybų turime visus reikalingus parašus ant kontrakto. Maceo atvyksta, beliko tinkamai paruošti „Gargaro“ erdvę“, - sako renginio organizatorius ir didžėjus Donatello.

Pats M. Plexas klubiniams interneto portalams pasakoja, kad jo pasirodymų kryptis visų pirma lemia logistika. „Svarbiausia – klubo geografinė padėtis. Kaip ten nukakti ir patogiai grįžti namo ar į kitą pasirodymą. Tada jau agentūra sprendžia, ar klubas yra rimtas, o gerbėjų bazė – stipri“, - kelionių virtuvės užuolaidas praskleidžia M. Plexas.

„Viskas nėra taip paprasta. Prieš pusmetį pirmą kartą susisiekęs su didžėjaus agentu sužinojau, kad M. Plexo pasirodymų grafikas jau suplanuotas iki 2015 metų“, - pasakoja Donatello.

„Labai labai užimta“, - taip savo darbotvarkę pristato pats M. Plexas. Šiuo metu prodiuseris ruošia miksą kultinei „DJ-Kicks“ rinkinių serijai ir dirba prie antrojo albumo. „Šiemet nekantrauju sugroti šalyse, kurias aplenkiau 2012-aisiais“, - sako M. PlexAS.

Pasirodymų datomis perpildytas M. Plexo kalendorius neturėtų stebinti. Gilus ir seksualus hauso muzikos skambesys, kuris iškėlė „Gargaro“ svečią į pasaulio didžėjų olimpą, šiandien yra vienodai madingas tiek šokių muzikos festivaliuose, tiek klubuose, tiek klubinėtojų ausinėse.

2012-ųjų pabaigoje didžėjaus veiklą įvertino pagrindinio klubinio interneto portalo Residentadvisor.net lankytojai. Jų kasmet renkamo „Top 100“ pasaulio didžėjų sąraše M. Plexas mėgavosi 4 pozicija. Į Lietuvą atvykstantį svečią populiarumo varžybose aplenkė tik Dixonas, Richie Hawtinas ir 1 vietą nuskynęs Sethas Troxleris.

„Gargaro“ scenoje balandžio 19 dieną vyks ne tik M. Plexo pasirodymas, bet ir tarptautinio didžėjų konkurso „Burn Studios Residency“ finalas. Jame varžysis 3 Baltijos šalių didžėjai, o laimėtojas skris į Ibisą ir ten sieks rezidento pozicijos karščiausiuose salos klubuose.

15 jaunų atlikėjų iš viso pasaulio, laimėjusių atrankas savo šalyse, dalyvaus „International Music Summit“ (IMS) konferencijoje ir praktinėje stovykloje. Čia pamokas ves šokių muzikos scenos gigantai Solomun, Steve'as Lawleris ir į „Gargarą“ atkeliaujantis M. Plexas.

M. Plexo vaizdo klipas „Can't Leave You“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.