„Balcony TV“ klipe - nauja M. Palubenkos daina „Apollo“ (video)

Naująjį „Balcony TV“ sezoną pradėjo dainininkas Markas Palubenka. Prieš kameras dviejų M.A.M.A. statulėlių laureatas atliko visiškai naują, dar niekur viešai negrotą dainą „Apollo“.

M. Palubenkos daina „Apollo“ viešai skamba pirmą sykį.<br>J. Stacevičius
M. Palubenkos daina „Apollo“ viešai skamba pirmą sykį.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-02 10:22, atnaujinta 2018-03-10 18:49

Sparčiai populiarėjantis projektas „Balcony TV Kaunas“ pradėjo naują sezoną su nauja muzika ir nauja komanda: prodiuseriu Sunny Aggarvalu, operatoriumi Audriumi Žilinsku ir nauja vedėja – būtent „Balcony TV“ muzikinę karjerą pradėjusia „indie pop“ atlikėja Alice Way.

„Balcony TV“ – jau septynerius metus gyvuojantis tarptautinis projektas, supažindinęs pasaulį su tokiomis grupėmis kaip „Mumford And Sons“, „The Temper Trap“ bei „The Script“, atlikėjomis Kimbra, Jessie J ir daugeliu kitų. Tai puikus tramplinas į muzikines aukštumas ir mūsų šalies atlikėjams, kadangi „Balcony TV“ – projektas, egzistuojantis jau beveik penkiasdešimtyje šalių ir pasiekiantis daugiau nei trisdešimties milijonų klausytojų auditoriją.

„Balcony TV Kaunas“ visada ieško naujų ir perpektyvių atlikėjų iš visos Lietuvos, kurie kuria muziką ir ja gyvena. Kol kas prieš projekto kameras jau pasirodė tokios lietuviškos grupės ir atlikėjai kaip „Elle G“, „The Perfect Pill“, „Movo“, „Bjelle ir Peru“, Gintarė Karaliūnaitė, Evgenija Redko bei Alice Way.

Naujoji M. Palubenkos daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.