Albumo apžvalga. Julija Jegorova „Mano balsas“ (audio)

Nepraėjus ir metams po pergalės TV šou „Lietuvos balsas“, jo laimėtoja J.Jegorova išleido pirmąjį albumą, kuriuo mėgins rimčiau įsitvirtinti šalies muzikiniame gyvenime.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Lietuvos rytas")

Mar 2, 2013, 12:00 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:39 PM

Albume - devynios dainos ir vienos jų „remiksas“, didžioji dalis kūrinių - lietuvių kalba. Pagal laimėto konkurso taisykles, nagus prie šio leidinio prikišo tarptautinė leidykla „Universal Music“ - pateikdama Julijai keletą užsienio kompozitorių kūrinių. Tarp jų yra ir „Eurovizijos“ atrankoje tą nesmagų nesusipratimą sukėlusi daina „I'll Carry You“, kuri albume įgyja pakilų šokių muzikos skambesį.

Į Davido Guettos hitų pusę aranžuote suka daina „Gali turėti ir tu“, kūrinys „I'm Fighting“ su efektais kraipytu Julijos balsu irgi suka į JAV diskotekų pusę. „Kad neskaudėtų“ ir „Viskas, ką matai“ tik patvirtina įtarimus - nors nemažai gerbėjų manė, kad Julija gali tapti lietuviška Beyonce, albumo prodiuseris Gajus Jogaila Milkeraitis atrodo rimtai nusiteikęs ją paversti mūsų šalies atsaku Rihannai.

Keista, nes geriausiai Julija atsiskleidžia baladėse - tokiose kaip į albumą įdėtas Whitney Houston repertuaro hitas „I Have Nothing“, švedų kūrėjams čia akivaizdžiai nosį nušluosčiusio Raigardo Tautkaus kūrinys „Žinau, tai tu“ ar jausminga „Buvau tik aš“. Julijos balsui - jokių priekaištų, tačiau pasirinkta didžiosios dalies albumo muzikinė kryptis - kiek gluminanti.

Kalbėti apie tarptautinį šio muzikinio produkto „išsukimą“ kol kas būtų kiek sudėtinga, tačiau Lietuvoje toks moteriškas popmuzikos balsas tikrai neturėtų pasimesti.

Įvertinimas - 8 iš 10.

J. Jegorovos daina "Kad neskaudėtų":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.