Praradusios vieną narę grupės „4 Roses” merginos svarsto persivadinti į „3 Roses”

Šeštadienio vakarą Gariūnų verslo centre prasidėjo naujas realybės šou „Paslapčių namai“. Penkiolika projekto dalyvių nusprendė trims mėnesiams atsisakyti šeimos, draugų ir visų gyvenimo malonumų ir savo noru pasiryžo dalyvauti intriguojančiame projekte.

Praradusios narę Diletą (antra iš kairės) grupės „4 Roses” merginos svarsto persivadinti į „3 Roses”.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Praradusios narę Diletą (antra iš kairės) grupės „4 Roses” merginos svarsto persivadinti į „3 Roses”.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2013, 9:09 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 5:58 PM

Viena iš naujojo projekto gyventojų - merginų grupės „4 Roses“ dalyvė Dileta. Jos dalyvavimas realybės šou buvo tikra staigmena ne tik grupės gerbėjams, bet ir jos artimiesiems. Apie tai, kad Dileta nusprendė susikrauti lagaminus ir su savo paslaptimi keliauti į naująjį projektą nežinojo net jos šeima. 

Ištisos savaitės be kompiuterio, interneto, telefono, net muzikos ar knygos rankose merginos visiškai negąsdina. Net priešingai - ji džiaugiasi, jog tai padės jai geriau pažinti save.

Drauge su ja koncertavusios merginos patyrė šoką, kai viduryje dainos prie jų priėjo du vaikinai, įteikė Diletai lagamą su 5 tūkst. litų ir išsivedė ją į „Paslapčių namus“. Pradžioje nesupratusios, kas vyksta vėliau jos negalėjo patikėti, kad nuo šiol joms teks koncertuoti trims. „4 Roses“ merginos tikino, kad joms arba teks keisti grupės pavadinimą į „3 Roses“, arba teks ieškoti naujos grupės narės.

 „Kartais gyvenime būna ir tokių dalykų... Sunku patikėti, kad ji mums nieko apie tau neprasitarė“, - nuostabos neslėpė grupės merginos. Jau sekmadienį grupė ketina surengti koncertą Panevėžyje, todėl jos jau suka galvas, kaip reikės prisitaikyti prie pakitusios grupės sudėties.

Sekite pramogines naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.