Grupė „Karma“ balandį surengs koncertų turą per Lietuvą

2012 – uosius baigę energingai (išleistas studijinis albumas, surengtas įrašo pristatymo turas), sostinės grupė „Karma“ veržliai pradėjo ir 2013 – uosius.

"Jaučiame, kad po truputį vėl grįžta pavasaris, o šį metų laiką kaip niekada norisi apsikuopti ir judėti toliau. Koncertai bus pilni pozityvių emocijų", - sako "Karma" lyderis K. Likša.<br>J. Stacevičius
"Jaučiame, kad po truputį vėl grįžta pavasaris, o šį metų laiką kaip niekada norisi apsikuopti ir judėti toliau. Koncertai bus pilni pozityvių emocijų", - sako "Karma" lyderis K. Likša.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-07 15:02, atnaujinta 2018-03-10 10:11

Patekę į M.A.M.A. Metų roko grupės nominacijos šešetą bei T.Ė.T.Ė. Metų albumo trejetą „Karma“ statulėlių nelaimėjo, tačiau pasirodymo metu T.Ė.T.Ė scenoje muzikantai įrodė, jog savo darbą išmano neblogai. Energijos pliūpsnis iš scenos kaip mat išjudino publiką, kuri šėlo ir dainavo kartu su grupės lyderiu Kazimieru Likša. Į apdovanojimų ceremoniją Vilniaus klube „Loftas“ „Karma“ atvyko iškart po koncerto Šveicarijos lietuvių bendruomenei Ciuricho mieste. Na o jau šią savaitę „Karma“ skelbia apie pavasario koncertus Lietuvoje.

Į kelią muzikantai leisis balandį. Kol kas grupė paskelbė apie šešis koncertus, iš kurių vienas - pasirodymas radijo stoties „Lietus“ laidoje „Gyvas Lietus“, kurios tiesioginę vaizdo transliaciją bus galima stebėti internetu. Gastrolės nusidrieks per Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius bei naują miestą „Karma“ koncertų geografijoje – Panevėžį.

Scenoje skambės dainos iš debiutinio „Karma“ albumo „Užsimerksiu“, tačiau muzikantai žada ir staigmenų. „Norime dar kartą aplankyti miestus, kuriuose grojome rudenį, albumo pristatymo gastrolių metu. Tačiau pavasario koncertai bus tarsi kažkokia „Karmos“ laikotarpių sandūra, lūžio taškas, kadangi grosime ir naujų dainų, kurias ruošiame antrajai kompaktinei plokštelei.

Norisi tarsi pabaigti kažką pradėta ir imtis naujų darbų. Jaučiame, kad po truputį vėl grįžta pavasaris, o šį metų laiką kaip niekada norisi apsikuopti ir judėti toliau. Koncertai bus pilni pozityvių emocijų, jau žinomų kūrinių ir tuo pačiu leis klausytojams užsiminti apie tai, kur link krypsta naujoji grupės kūryba“ – spaudai sakė „Karma“ lyderis Kazimieras Likša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.