Likimo smūgius atlaikęs Soliaris ruošia įspūdingą gimtadienio koncertų turą (audio)

Atlikėjas Soliaris, išgarsėjęs TV projekte „Dangus“, Lietuvos publiką džiugina klausytojus šešerius metus. Per ta laiką atlikėjas spėjo patirti didžiulį gerbėjų pripažinimą, atitrūkti nuo Lietuvos pramogų pasaulio ir vėl į jį sugrįžti. Pastarieji metai atlikėjui buvo tikras išbandymų laikotarpis - avarija, skyrybos su mergina ir dar daugybė dalykų, kurie privertė susimąstyti. „Šiuo metu pasinėriau į darbus ir visomis jėgomis atsiduodu tik muzikai. Aplink mane susibūrė tikrai stipri ir šauni komanda, su kuria ne tik rezultatyviai, bet ir linksmai dirbame. O tai atneša dvigubai geresnį rezultatą. Šiuo metu kuriu naujas dainas, jas įrašinėju ir ruošiuosi dideliam, gražiam savo gimtadienio turui“, – skelbia Soliaris.

Soliario gimtadienio koncertai vyks ir Lietuvoje, ir Anglijoje.
Soliario gimtadienio koncertai vyks ir Lietuvoje, ir Anglijoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2013, 1:51 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 4:06 AM

Nors jo gimimo diena yra balandį, specialūs koncertai prasideda jau kovo 23 dieną Klaipėdos naktiniame klube „Dr. Who“ ir tęsis iki balandžio pabaigos. Per daugiau nei mėnesį gimtadienio koncertai įvyks Klaipėdoje, Kaune, Vilniuje, Londone, Mančesteryje, Lidse ir kituose miestuose. Visi koncertai bus išskirtiniai ir apgaubti nuoširdžiausiomis emocijomis.

Pirmasis gimtadienio koncertas kovo 23 dieną Klaipėdos naktiniame klube „Dr. Who“ bus kupinas įvairių staigmenų bei svečių. Soliarį sveikins charizmatiškasis scenos chuliganas Dūnis, seksualioji Neringa Šiaudikytė, televizijos projektų „X Faktorius“ ir „Chorų karai“ dalyvė Kristina, vienas geriausiai žinomų šiuo metu didžėjų Lietuvoje Virus J, tikri scenos senbuviai „Flaxen Beats“. Šio renginio metu atlikėjas Soliaris atliks ne tik visiems gerai pažįstamas dainas „Tėve, Tėve“, „Noriu žinoti“, „Jausmas“, „Saulę lūpomis užpūsk“, bet ir pristatys naujausius kūrinius. Viena jų pirmą kartą skambės gyvai Klaipėdoje. Tai šiuo metu baigiamas įrašyti kūrinys su Egidijumi Dragūnu.

Naujo Soliario kūrinio ištrauka:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.