Klubo „Opium“ savaitgalis - su švedu S. Linzatti ir lietuviais „The Sneekers“

Net trejus šokius ilgąjį savaitgalį atlaikęs sostinės klubas „Opium“ jau pasiruošęs ateinančioms išeiginėms. Penktadienį į antrąjį serijos „SOS“ renginį su švedų atlikėju Staffanu Linzatti sukvies komanda „Minimal.lt“, šeštadienį ketvirtąjį savo gimtadienį švęs prodiuserių ir didžėjų duetas „The Sneekers“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2013, 6:56 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:57 AM

Žmones ir aplinką stebėti mėgstantis serijos „SOS“ svečias S. Linzatti kilęs iš industrinio Švedijos miesto Eskilstunos, kuriame, kaip pats sako, nerado bendraminčių melomanų rato. Brolio su elektroninės muzikos kūryba supažindintas švedas per per savo karjerą jau „pristebėjo“ keliolika plokštelių paslaptingai įdomiose olandų, britų ar gimtosios Švedijos leidyklose. Naujų techno formų planai, konstrukcijos, perspektyvos ir šalto vėjo dvelksmas – kasdien ant šio perfekcionisto darbo stalo.

Kartu su svečiu penktadienį, kovo 15-ąją „Opium“ pasirodys didelės „Minimal.lt“ šeimynos, užsiimančios tokiais projektais, kaip festivalis „Sūpynės“ ar legendinis sostinės pirmadienių ciklas „Minimal Mondays“ nariai. Tai – antruosius namus Vilniuje radusi maskvietė Hanna, vinilams ištikimi Split Pulse ir Rook, „Minimal Mondays“ laidos radijo stotyje ZIP FM vedėjas Samuelis Tange bei vis dažniau vakarėliuose regimas jaunosios kartos atstovas Nespo.

Kai 2009-aisiais Lietuvos melomanai pirmą kartą išgirdo kūrinį „Pop (You Got It)“, ne vienas manė turintis reikalą su patyrusiais šokių muzikos kūrėjais iš užsienio. Itin aukštą kokybės kartelę debiutiniu singlu tuomet užsikėlęs elektrifikuotas duetas „The Sneekers“ nė karto neleido tokiais komplimentais suabejoti. Šiuo metu Vokietijos leidyklai „GND Records“ atstovaujantys lietuviai savo kataloge turi remiksų tokiems šokių aikštelių žymūnams, kaip „Kissy Sell Out“, ir yra vienodai mylimi tiek namuose, tiek svetur.

Žinoma, gimtadienius smagiausia švęsti būtent namuose. Todėl kovo 16-ąją, šeštadienį, „The Sneekers“ į „Opium“, kur šį sezoną surengė jau du itin sėkmingus „neoninius“ vakarėlius, susikvietė artimiausius pulto bičiulius. Martin Virgin, St. Stereo, Andrius Alien, Rembo, Sima (SiSi), Kym Wild, RedMLK, Lipstick For Men – visų didžėjų talentus ir charizmą sudėjus į vieną katilą iškeptų itin pavojingas ir nuodėmingas gimtadienio tortas.

Likę du kovo savaitgaliai „Opium“ pašvęsti madai, Velykoms ir labai svarbiam gimtadieniui. Kovo 22-ąją laukia trijų aukštų „Univermagas“ su Axeliu Bomanu, Eva Be ir Scratcha DVA, kovo 23-ąją klube vyks oficialios festivalio „Mados infekcija“ dūzgės, o Velykų sekmadienį, kovo 31-ąją, 15-ąjį jubiliejų „Opium“ minės įdomiausia pasaulio muzikos mokykla – „Red Bull Music Academy“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.