Lenkijoje koncertuos roko „tamsos karalius“ N. Cave'as (video)

Lenkijoje vasarą vykstantis muzikos festivalis „Open'er“ ir toliau džiugina savo gerbėjus. Jau ir taip gausų renginio žvaigždžių sąrašą papildė dar viena garsenybė. Paskelbta, kad Gdynėje vyksiančiame festivalyje koncertuos australų dainininkas Nickas Cave'as su savo grupe „The Bad Seeds“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2013, 9:52 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:50 PM

„Ši grupė žinoma visiems, nuo postpanko gerbėjų iki interneto kartos. Jos naujasis albumas buvo vienas labiausiai laukiamų šių metų įrašų“, - kolektyvą pristato festivalio rengėjai.

Tamsios, ironiškos roko poezijos lyderiu vadinamas N. Cave'as festivalyje koncertuos pirmą kartą. Šiais metais jo ir grupės „The Bad Seeds“ partnerystei sukanka 30 metų. Grupės muzikoje susilieja pankroko, gotikinio roko, bliuzo ir „no wave“ stiliai.

Grupės sudėtis ne sykį keitėsi. 55-erių muzikantas, dainininkas, rašytojas ir dainų kūrėjas N. Cave'as išlieka vienintelis nuo grupės atsiradimo su ja muzikuojantis narys. Penkiolikoje grupės albumų yra ir rupaus roko, ir melancholiškų baladžių. Tarp jų – duetai su dainininkėmis Kylie Minogue ir PJ Harvey.

Vasario viduryje grupė išleido naują albumą „Push The Sky Away“, puikiai įvertintą kritikų.

Jau anksčiau paskelbta, kad liepos 3-6 dienomis vyksiančiame festivalyje koncertuos „Blur“, „Arctic Monkeys“, „Kings Of Leon“, „Editors“, „Modest Mouse“, „Tame Impala“, „Skunk Anansie“, Kendrickas Lamaras ir kiti žymūs atlikėjai.

N. Cave'o ir „The Bad Seeds“ vaizdo klipas „Jubilee Street“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.