E. Lubys su švedų prodiuseriu sukūrė naują muzikinį projektą „Feral“ (video)

Amberlife'o slapyvardžiu išgarsėjęs dainininkas Edgaras Lubys pribrendo naujam kūrybos posūkiui. Dainininkas debiutuoja su projektu „Feral“ - nauja savo muzikinės išraiškos forma, prie kurios prisidėjo ir žinomas prodiuseris iš Skandinavijos.

E. Lubys nebesivadins Amberlife'o slapyvardžiu.<br>V. Balkūnas
E. Lubys nebesivadins Amberlife'o slapyvardžiu.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 20, 2013, 12:15 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:54 PM

Kad ruošiasi permainoms, 2003-aisiais Lietuvos scenoje debiutavęs atlikėjas užsimindavo jau keletą metų.

„Galbūt kursiu muziką visai kitu vardu, galbūt ji bus visiškai kitokia. Žmonės gal net nustebs, kad čia groju aš“, - užpernai išleidęs diską „Missing.lt“, apie ateities planus užsiminė E. Lubys.

Dabar aiškėja, kad tai buvo paskutinis Amberlife'o slapyvardžiu išleistas jo albumas. Naujasis Edgaro projektas vadinsis „Feral“.

Socialiniame tinkle „Facebook“ sukūręs jo paskyrą, atlikėjas paskelbė kūrinio „Soulstarving“ ištrauką, iš kurios aiškėja, kad „Feral“ muzikoje bus ryškių elektroninės muzikos atspalvių.

Vienas „Feral“ muzikos prodiuserių yra švedas Stefanas Bomanas, pagarsėjęs darbais su garsiais tarptautinės scenos muzikantais.

1995-aisiais grupės ABBA studojoje „Polar“ dirbti pradėjęs profesionalas čia bendradarbiavo su „Def Leppard“, Burtu Bacharachu, Alice Cooperiu, „Chic“, „Kent“, „Backstreet Boys“ ir kitais atlikėjais.

Nuo 2004-ųjų Stefanas nuolat bendradarbiauja su švedų grupe „Kent“, dirbo su „69 Eyes“, „The Hives“ ir kitomis roko žvaigždėmis.

„Stefanas turėtų atlikti viso „Feral“ albumo garso „suvedimą“. Artimiausiu metu ketiname pristatyti minialbumą su penkiomis dainomis, o visas albumas tikriausiai pasirodys rudenį“, - portalui lrytas.lt sakė E. Lubys.

„Feral“ kūrinio „Soulstarving“ ištrauka – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.