Į Lietuvą rudenį sugrįš garsi britų grupė „Hurts“ (video)

Populiarus britų muzikos duetas „Hurts“ pamėgo lankytis mūsų šalyje. Lrytas.lt žiniomis, „Hurts“ lapkričio 6-ąją surengs pasirodymą Vilniaus „Siemens“ arenoje. Grupė Lietuvoje lankėsi pernai ir užpernai – tada jos pasirodymai vyko Kaune ir Palangoje.

Kaune ir Palangoje viešėjusi grupė „Hurts“ Vilniuje koncertuos pirmą kartą.<br>P. Mantautas
Kaune ir Palangoje viešėjusi grupė „Hurts“ Vilniuje koncertuos pirmą kartą.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 20, 2013, 12:26 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:54 PM

„Hurts“ šį mėnesį išleido antrąjį albumą „Exile“, kuriame, kaip ir debiutiniame albume „Happiness“, skamba melodinga elektroninė popmuzika. Vieną albumo kūrinių įrašyti padėjo atlikėjas Eltonas Johnas. Rudenį rengiamas albumo pristatymo turas, kurio metu naują šou grupė pristatys lietuviams. Bilietais į koncertą ketinama pradėti prekiauti kitos savaitės pradžioje.

Vokalistas Theo Hutchcraftas ir klavišininkas Adamas Andersonas išgarsėjo 2010-aisiais išleidę debiutinį albumą „Happiness“. Jis iki šiol parduotas daugiau nei milijono egzempliorių tiražu.

Stilingą įvaizdį pasirinkę vaikinai, kurie įkvėpimo semiasi iš praėjusio amžiaus 9-ojo dešimtmečio elektroninės popmuzikos, greitai sulaukė dėmesio.

Dainos „Stay“, „Wonderful Life“, „Better Than Love“ kilo į daugelio Europos šalių populiariausių kūrinių dešimtukų viršūnes. Bendradarbiauti su duetu panoro Kylie Minogue, Lady Gaga, Mylene Farmer, Leona Lewis, „Rammstein“ ir kitos muzikos žvaigždės.

2010-aisiais Vokietijos muzikos apdovanojimų ceremonijoje „Echo“ duetas pripažintas geriausiais tarptautinės scenos naujokais.

„Hurts“ įvaizdžio dalis - išskirtinis santūrumas. Th. Hutchcraftas emocijas scenoje reiškia ne lakstydamas ar šokinėdamas, o kilstelėdamas antakį. Fotosesijose ir koncertuose dainininkas visada vilki kostiumą.

„Aš nė neįsivaizduoju, kad į gatvę galėčiau išeiti mūvėdamas džinsus“, - yra prisipažinęs 26 metų vokalistas, pagarsėjęs ne tik muzika, bet ir meilės nuotykiais su garsiomis moterimis, tarp jų – erotikos dievaite Dita Von Teese.

2011-aisiais įspūdingas gastroles surengusi grupė koncertavo ir Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur jos pasiklausyti susirinko apie 7 tūkstančius žiūrovų.

Muzikantai tąsyk įsiminė ne tik įspūdingu koncertu, bet ir neįprastais reikalavimais - į užkulisius paprašė atnešti dideles keleto garsių Lietuvos modelių nuotraukas, tuziną rožių bei vaizdo kamerą.

Pernai rugpjūtį „Hurts“ pasirodė festivalyje Palangos paplūdimyje. Viešnagė Vilniuje grupei bus pirmoji. Gastrolių metu grupė koncertuos ir Rygos bei Talino arenose.

Naująjį „Hurts“ albumą pristatantis vaizdo klipas „Miracle“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.