Festivalyje „Jammin“ pasirodys garsi JAV repo grupė „Onyx“ (video)

Pernai garsiai nuskambėjęs hiphopo kultūros festivalis „Jammin“ skelbia pirmas naujienas, tarp jų ir pavasarinių koncertų maratoną po Lietuvą. Festivalio organizatoriai kiekviename mieste jungiasi su vietiniais kolektyvais. Jau šį šeštadienį Klaipėdoje įvyks pirmasis serijos renginys, kuris susipina su mieste stipriai populiarėjančia „Boom Bap“ renginių serija.

25-erius metus gyvuojanti grupė „Onyx“ - įtakingi hiphopo kultūros atstovai.
25-erius metus gyvuojanti grupė „Onyx“ - įtakingi hiphopo kultūros atstovai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-21 13:22, atnaujinta 2018-03-09 14:06

Projektas savo dydžiu atrodo kaip nedidelis festivalis. Naujai atsidariusiame naktiniame klube „Johnny B“ duris atvers trys skirtingos šokių ir muzikos erdvės, o pagrindiniai svečiai – tik ką praūžusių skandalingų T.Ė.T.Ė. apdovanojimų statulėlės už geriausio hiphopo atlikėjo vardą laimėtojai Lilas Ir Innomine su gyvo garso grupe, taip pat improvizacijos ir akustinio skambesio meistrai „Jama & W“ bei tuzinas kitų atlikėjų ir didžėjų iš visos Lietuvos.

Organizatoriai užsimena ir apie būsimus renginius. Kiti – Vilniaus bare „Soulbox“ ir Kauno naktiniame klube – lofte „Gargaras“. „Atlikėjų sąrašas šiuo metu pildomas ir artimiausiu metu bus paviešintas. Pagrindinio vasaros festivalio „Jammin“ data ir vieta jau žinoma, tačiau dėl organizacinių smulkmenų dar laikomai paslaptyje. Šiais metais prie festivalio organizacijos prisidėjo Lietuvos hiphopo renginių „banginiai“ – „Diskoholikai“ – kas, manome, pakels festivalio kokybę iki aukščiausio lygio. Pakvietėme kelis gerai žinomus visame pasaulyje regio ir „jungle“ muzikinius projektus. Festivalio kulminacija taps legendinės hiphopo grupės „Onyx“ koncertas“ - išdavė paslaptį organizatoriai.

„Onyx“ vaizdo klipas „Slam“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.