„Lofte“ – jungtinis baltarusių „Krambambulya“, „Neuro Dubel“ ir lietuvių „Biplan“ koncertas

Muzikos gerbėjai šį šeštadienį sostinės „Lofte“ rinksis į kiek neįprastą šventę „Feel Free“ – čia vyks dviejų skandalingai pagarsėjusių baltarusių roko kolektyvų „Krambambulya“ ir „Neuro Dubel“ pasirodymai, prie jų su savo programa prisijungs ir lietuvių poproko dievaičiai „Biplan“. Žiūrovams muzikantai dovanos beveik keturias valandas gyvos ir nuotaikingos muzikos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2013, 11:12 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 7:57 AM

Folkroką su pankroko muzikos elementais grojančios grupės „Krambambulya“ ir „Neuro Dubel“ dėl aktyvios pilietinės pozicijos savo gimtojoje šalyje yra užsitraukusios valdžios nemalonę, todėl artimiausiu didmiesčiu rengti koncertus joms tapo Vilnius. Planuojama, kad renginyje „Feel Free“ apie pusę žiūrovų sudarys atvykusieji iš Baltarusijos.

Pasak „biplanų“, jiems šis koncertas bus gana egzotiškas, nes neišvykstant iš Vilniaus bus galima pasirodyti ne tik Vilniaus, bet ir Minsko publikai. „Kovo pradžioje jau koncertavome Minske, šeštadienį „Lofte“ vėl susirinks didelė dalis žiūrovų iš Baltarusijos. Kvietimas prisijungti prie garsių šios šalies grupių yra tikrai malonus ir įvertina mūsų įdėtas pastangas“, – sakė „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

Kolektyvas „Neuro Dubel“ Vilniaus publikai pasirodys pirmą kartą, tuo tarpu „Krambambulya“ praėjusiais metais pristatydama savo albumą sugebėjo „Loftą“ užpildyti net tris kartus iš eilės, kiek vėliau dar aplankė ir muzikos festivalį „Galapagai“ Zarasuose.

Pasak renginio organizatorių, jungtiniu trijų grupių koncertu „Feel Free“ siekiama ne tik padovanoti smagų vakarėlį muzikos gerbėjams, bet ir suartinti dvi šalis kaimynes – Lietuvą ir Baltarusiją. Bilietais į koncertą prekiauja „Bilietų pasaulis“, jie taip pat buvo platinami ir Baltarusijoje. Šis renginys yra Lietuvos vystomojo bendradarbiavimo projekto dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.