Dainininko Soliario gimtadienio gastrolės startavo siautulingu vakarėliu Klaipėdoje (video)

Sausakimša salė, nuo muzikos išprotėjusi publika, begalė sveikinimų ir kraują kaitinančios merginos - taip Klaipėdos naktiniame klube „Dr. Who“ startavo atlikėjo Soliario gimtadienio turas. Merginų numylėtinis pasistengė iš peties, kad pirmasis turo koncertas būtų išskirtinis ir įtiktų kone kiekvienam naktinio klubo lankytojui.

Dainininką Soliarį maloniai pribloškė Klaipėdos publika.
Dainininką Soliarį maloniai pribloškė Klaipėdos publika.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2013, 3:33 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:28 AM

Į naktinį klubą „Dr. Who“ publika pradėjo rinktis vos atsivėrus durims, netrukus klubas jau buvo sausakimšas. Pirmasis prie pulto stojo klubo rezidentas Endrio, kuris užkūrė publiką ir privertė kilnoti kojas. Be DJ Endrio atlikėją Soliarį sveikino DJ Virus J, DJ Flaxen Beats, scenos chuliganas Donatas Baumila - Dūnis bei seksualioji Neringa Šiaudikytė.

Nors ir vėlokai pasirodęs scenoje, Soliaris užkūrė tikrą pirtį, scenos prieigas okupavo dailiosios lyties klaipėdietės, kurios visas dainas dainavo kartu su atlikėju, o kartais net garsiau už jį.

„Klaipėda dar kartą įrodė, kokia ji nuostabi, čia gyvena nuostabi publika, o merginų grožis -žodžiais neapsakomas. Tokio gimtadienio turo starto tikrai nesitikėjau, Klaipėda užkėlė kartelę labai aukštai. Tai vienas įsimintiniausių mano koncertų. Tas jausmas, kai publika dainuoja garsiau už tave patį, yra žodžiais neapsakomas“, – neslėpdamas emocijų kalbėjo Soliaris.

Gimtadienio turas tęsiasi, balandžio mėnesį koncertai įvyks Didžiojoje Britanijoje ir Lietuvoje. „Labai tikiuosi, kad ir visi kiti gimtadienio koncertai bus tokie, koks buvo Klaipėdos naktiniame klube „Dr. Who“. Nuoširdžiai lenkiu galvą prieš klaipėdiečius ir nekantriai laukiu kitų gimtadienio koncertų“ – sakė Soliaris.

Ištrauka iš Soliario koncerto Klaipėdoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.