Garsus Kanados atlikėjas Tiga penktadienį kilnojo Kauno „Gargaro“ stogą

Projekto „Red Bull Music Academy“ 15-ojo gimtadienio puotą, truksiančią visą ilgąjį Velykų savaitgalį, penktadienį Kaune pradėjo kanadiečių atlikėjas Tiga. Į jo pasirodymą lofte „Gargaras“ susirinko virš tūkstančio klubinėtojų iš visos Lietuvos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2013, 7:16 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:59 AM

Spiegiančiai miniai „Gargare“ jau keliolika metų iš populiarumo olimpo nedingstantis kanadiečių didžėjus sugrojo ne tik žinomiausius savo hitus „You Gonna Want Me“ ar „Sunglasses at Night“ bei naujausią darbą „Plush“, bet ir daugybę aktualių ar jau klasika tapusių šokių muzikos kūrinių. Tokių masyvių vaizdo projekcijų ir tokio kiekio papildomos garso aparatūros šiame Kauno klube dar nebuvo – viskas penktadienio naktį buvo sustyguota taip, kad gimtadienis paliktų didžiausią įmanomą įspūdį.

Vakarėlyje taip pat pasirodė itin retai drauge grojančių didžėjų „Metal on Metal“ trijulė, apšildžiusi sceną prieš į ją įžengiant Tiga. Po dviejų kanadietiškai karštų valandų „Gargaro“ publiką perėmė „Radistų“ duetas.

Sekmadienį „Red Bull Music Academy“ keliaus į Vilnių. Klube „Opium“ akademijos gimtadienį melomanai toliau švęs su grupės „Jazzanova“ nariu didžėjumi Alex Barck.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.