„Lietuvos balso“ atradimas G. Vagelis pirmąjį vaizdo klipą filmuos Ispanijoje

Muzikinio talentų konkurso „Lietuvos balsas“ finalininkas, sparčiai populiarėjantis jaunasis atlikėjas Garbielius Vagelis netrukus krausis lagaminus ir skris į saulėtąją Ispaniją. Ten jungtinė lietuvių ir ispanų komanda filmuos debiutinį Gabrieliaus vaizdo klipą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2013, 4:44 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:12 PM

„Tai bus vaizdo klipas mano naujai vasariškai dainai. Tikiuosi, kad ji taps hitu, kurio bus gera klausytis važiuojant prie jūros. Jį kuria iš Kanados trumpam gįžęs prodiuseris Gajus Jogaila Milkeraitis“, – pasakoja atlikėjas.

Idėjos autorius, „Show Makers Akademija“ vadovas Šarūnas Kirdeikis atvirauja, kad filmavimo darbai vyks nedideliame miestelyje ant Viduržemio jūros kranto, nuo kurio atsiveria nuostabaus grožio peizažai. Gabrieliaus partnere klipe taps septyniolikmetė lietuvaitė Miglė, šiuo metu besimokanti ir žaidžianti golfą Ispanijoje. Susipynus nuotaikingiems muzikos ritmams ir sportiniam azartui, gimsta linksma jaunuolių susitikimo istorija.

Klipe pasirodysianti Miglė yra žinoma ir patyrusi golfo žaidėja, apkeliavusi daugybę golfo aikštynų visame pasaulyje ir pasiekusi daug pergalių įvairiuose golfo čempionatuose Lietuvoje ir užsienyje. „Man iš tiesų didelė garbė dirbti kartu su tokiu jaunu žmogumi, kuris yra daug pasiekęs. Nors su Migle esu bendravęs nedaug, pastebėjau, kad ji yra komunikabili. Manau, dirbti drauge bus įdomu“, – įspūdžiais apie naują kolegę dalijasi Gabrielius.

Dirbti su garsiomis merginomis Gabrielius jau įpratęs. Kovo viduryje kartu su jaunąja Švedijos popžvaigžde, Europą užkariavusio hito „What‘s In It For Me“ atlikėja Amy Diamond jis pasirodė koncerte „mES Europa. Kovokime už žmogaus teises“. Gruodžio pabaigoje kartu su savo bendravarde Gabriele Martirosianaite fotografavosi nuotaikingoje Aisčio Mickevičiaus kvepalų reklamoje.

Planuojama, kad vaizdo klipą Gabrieliaus gerbėjai išvys jau birželio pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.