Dainininkas A. Karpavičius pasiskelbė iškart trijų žinomų grupių vadybininku

Senosios gvardijos muzikantus ir atlikėjus kovo 17-ąją į Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusį koncertą „Legendos grįžta“ subūręs dainininkas Airidas Karpavičius užsimojo dar plačiau.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Apr 3, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:09 PM

Iš Vilkaviškio kilęs, šiuo metu Vilniuje gyvenantis 26 metų vaikinas, kuris prieš penkerius metus tapo televizijos šou „Žvaigždžių vartai“ nugalėtoju, nutarė tapti iš karto net kelių grupių vadybininku.

Be to, jis pasiryžęs organizuoti muzikantų turus ne tik po Lietuvą, bet ir po visą Europą.

A. Karpavičius portalui lrytas.lt teigė jau užsiimantis grupių „Vairas“ ir „Poliarizuoti stiklai“ vadyba. Netrukus šį sąrašą turėtų papildyti ir grupė „Išjunk šviesą“.

„Noriu įrodyti, kad pramogų padangėje gali būti ir daugiau žmonių, kurie sugeba organizuoti gerus renginius. Kol kas beveik viską, kas vyksta Lietuvos muzikos pasaulyje, valdo vos keli žmonės. Įsileisti naujokų jie nenori.

Tuo įsitikinau, kai organizuodamas pirmąjį koncertą iš jų sulaukiau atvirų patyčių ir mėginimų sutrukdyti renginį“, — kalbėjo A. Karpavičius.

Didžiausią iššūkį vaikinas pasiryžęs mesti Arūnui Valinskui. Šių metų sausį A. Karpavičius su A. Valinsku įsivėlė į kivirčą dėl to, kad televizijos senbuvis neva iš jo pavogė muzikos laidos „Lietuvos muzikos legendos“ idėją.

Dėl įtakos šou pasaulyje A. Karpavičius pasirengęs varžytis ir su kitais žinomais šalies prodiuseriais.

Artimiausias A. Karpavičiaus organizuojamas koncertas, kuriame pasirodys grupės „Poliarizuoti stiklai“, „Išjunk šviesą“, „Nerija“ ir „Vairas“, vyks balandžio 21 dieną Utenoje.

Vasarą vaikinas planuoja organizuoti grandiozinius koncertus Lietuvos pajūryje. Juose pasirodyti naujasis pramogų organizatorius žada kviesti ne tik tas grupes, kurių vadyba jis rūpinasi. Scenoje žiūrovai išvys ir daugiau legendinių atlikėjų ir grupių: „Neriją“, „Dreams“, „Tabasco“, Astą Pilypaitę, Kęstutį Jablonskį ir daugelį kitų.

„Šie koncertai bus išskirtiniai vien dėl to, kad visi atlikėjai gros ir dainuos gyvai. Žiopčiojančių pagal fonogramą tikrai nebus. Manau, tai sutrauks minias gerą muziką vertinančių žiūrovų“, – įsitikinęs A. Karpavičius.

Vaikinas tuo neabejojo ir prieš rengdamas pirmąjį koncertą „Legendos grįžta“. Tačiau į jį atėjo pora tūkstančių žmonių.

Nepaisant to, kad „Žalgirio“ arenos tribūnos per šį koncertą nebuvo užpildytos, A. Karpavičius tvirtino, jog pirmasis jo blynas nebuvo prisvilęs.

„Per visą renginį salėje tvyrojo puiki nuotaika. Tris valandas turėjęs vykti koncertas gerokai užsitęsė, nes atlikėjai scenoje dainavo daugiau kūrinių, nei buvo numatyta. Publika kartu traukė kiekvieną dainą, daug plojo ir šoko. Tai pranoko mano lūkesčius“, – sakė renginio organizatorius.

Rudenį A. Karpavičius planuoja rengti legendinių grupių pasirodymus Norvegijoje, Danijoje, Anglijoje ir Airijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.