„Sel“ techniniai reikalavimai koncerto organizatoriams – tris kartus didesni nei Timati

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks itin laukiamas grandiozinis koncertas, kurio metu scenoje pamatysime ne tik pasaulyje populiarų Rusijos reperį Timati, bet ir itin retai koncertuojančią bene populiariausią lietuvišką grupę „Sel“. Organizatorių teigimu, didžiulė scena arenoje jau kyla, o bilietai jau beveik ištirpo.

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos ne tik grupė „Sel“, bet ir Rusijos reperis Timati (kairėje).
Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos ne tik grupė „Sel“, bet ir Rusijos reperis Timati (kairėje).
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2013, 4:15 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:56 PM

Neseniai paaiškėjo, jog su P Diddy, Snoop Dogg, Xzibit, Busta Rhymes ir kitomis žvaigždėmis bendradarbiaujantis Timur Junusov (toks tikrasis stambaus verslininko Ildar Junusov ir Simonos sūnaus Timati vardas)organizatoriams ypatingų pageidavimų nekėlė.

„Automobilis „Rolls Royce“, sporto salė su SPA bei visur ir visada lydintis apsaugos darbuotojas“, – daugiau Maskvoje gimęs, nuo 13 metų Los Andžele gyvenęs, Timati nieko nereikalavo.

Tačiau grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas savo pasirodymui ruošiasi išties atsakingai. Jo techniniai reikalavimai organizatoriams yra triskart didesni nei Timati. Tiesa, atlikėjas nereikalauja automobilių, grožio procedūrų ar ypatingų vaišių. Jau niekam ne paslaptis, jog E. Dragūnas itin daug dėmesio skiria pasirodymo kokybei: vizualizacijoms, apšvietimui, garsui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.