Skelbiame bilietų į E. Claptono koncertą laimėtoją

Portalo lrytas.lt skaitytojais kelias savaites galėjo dalyvauti konkurse ir laimėti du kvietimus į vieno populiariausių visų laikų roko ir bliuzo atlikėjų – Erico Claptono – koncertą. Birželio 4-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantis renginys sudomino itin daug muzikos mylėtojų ir paskatino aktyviai dalyvauti konkurse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2013, 11:59 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:25 PM

Norintys dalyvauti turėjo užsiregistruoti specialiai šiam žaidimui sukurtame puslapyje. Jiems reikėjo ne tik įvesti savo kontaktinius duomenis, bet ir išrinkti, jų manymu, geriausią šio atlikėjo repertuaro dainą.

Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad portalo lrytas.lt skaitytojai labiausiai mėgsta kūrinį „Tears in Heaven“, taip pat - „Layla“. Šios dainos surinko daugiausia E. Claptono kūrybos mėgėjų balsų.

Visi balsavimo rezultatai bus perduoti pačiam atlikėjui – galbūt į juos bus atsižvelgta, sudarant koncerto Kaune repertuarą.

Burtų keliu buvo atrinktas vienas laimingasis, kuris drauge su savo bičiuliu jau po dviejų mėnesių galės gyvai išvysti šio muzikos grando pasirodymą, kurį organizuoja „BDG Music Group“. Į E. Claptono koncertą keliaus Ąžuolas iš Kauno.

Dėl prizo atsiėmimo su laimėtoju bus susisiekta asmeniškai. Dėkojame visiems dalyvavusiems ir kviečiame toliau sekti muzikos naujienas portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.