„Sel“ dainos Kaune leido rusų reperiui Timati nusnūsti

Sausakimšą Kauno „Žalgirio“ areną šeštadienio vakarą drebino žinomo Rusijos reperio Timati, kurio tikroji pavardė Timuras Junusovas, atliekamos dainos.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Apr 7, 2013, 7:30 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 4:50 PM

Scenoje atlikėjas buvo puikios nuotaikos ir surengė įspūdingą beveik dviejų valandų pasirodymą. Tačiau prieš pasirodydamas daugiau nei dešimties tūkstančių žiūrovų miniai Timati spėjo gerokai pašokdinti koncerto organizatorius.

Iki paskutinės minutės prieš užlipant į sceną Timati buvo piktai nusiteikęs ir net įsiutęs, atlikėjas plūdo visus, kas pasitaikė kam po kojomis.

Likus valandai iki koncerto jis pareiškė, kad nori pamiegoti ir užsidarė šalia scenos esančiame persirengimo kambaryje. Į jį buvo uždrausta užeiti bet kam.

Kol Timati buvo užsirakinęs ir neva ilsėjosi, publiką „apšildė“ Egidijus Dragūnas ir grupė „Sel“. Dainininkas šįkart mėgino atrodyti kuklus. Jis pasakė, jog šį vakarą arenos scenoje jis nėra svarbiausias. Tačiau publika savo numylėtiniui negailėjo nei plojimų, nei šūksnių. E.Dragūnas ovacijų sulaukė net tuomet, kai jo dainos žodžiuose netrūko riebių keiksmažodžių.

Antroje koncerto dalyje pasirodęs Timati privertė šokti net tuos, kurie buvo įsigiję sėdimus bilietus.

Timati stebino ne tik rusų ir anglų kalbomis atliekamomis dainomis, bet ir apranga bei smarkiai tatuiruotu kūnu. Scenoje jis vilkėjo ne tik sportinį kostiumą, ir berankovius marškinėlius, bet ir sijonkelnes. Dainuodamas jis akis jis slėpė po juodais akiniais, ant galvos buvo užsimovęs baltą kepurę.

Timati pirmuosius žingsnius muzikos srityje žengė 2004 metais, kai išgarsėjo televizijos projekte „Žvaigždžių fabrikas“, kuris Rusijoje pavadintu „American Idol“. Po to iškart Timati sulaukė milojonų gerbėjų, tapęs grupės „Banda“ nariu.

2006 metais jis išleido pirmąjį solinį albumą „black Star by Timati“. Antrasis jo albumas „The Boss“ išleistas 2009 metais. Pernai Timati išleido pirmąjį albumą anglų kalba „Swagg“. Timati žinomas ir kaip prodiuseris, aktorius bei verslininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.