Iš „Amberlife“ į Feral persivadinęs E. Lubys pristato naujausią kūrinį „Soulstarving“ (video)

Žinomas muzikos kūrėjas ir dainininkas Edgaras Lubys pradeda naują kūrybos etapą, prisistatydamas nauju vardu Feral. Jau dešimt metų kuriantis atlikėjas gerbėjams dovanoja naujausią dainą „Soulstarving“ iš netrukus pasirodysiančio albumo.

Žinomas muzikos kūrėjas ir dainininkas Edgaras Lubys pradeda naują kūrybos etapą, prisistatydamas nauju vardu Feral.
Žinomas muzikos kūrėjas ir dainininkas Edgaras Lubys pradeda naują kūrybos etapą, prisistatydamas nauju vardu Feral.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2013, 2:36 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:25 PM

„Naują dešimtmetį kūryboje noriu pradėti nauju vardu, skambesiu ir kokybe. Kviečiu muzikos mylėtojus įvertinti naujausią kūrinį, kurį brandinau daugiau nei pusmetį. Nusprendęs žengti link kiek kitokios muzikos, galbūt rizikuoju, bet jaučiuosi subrendęs kalbėti apie tai, ką noriu, ir nešti tam tikrą žinią klausytojui. Tai įgyvendinti man padeda ir stipri komanda“, - apie naujausią kūrinį pasakoja atlikėjas.

Anot jo, naujasis vardas – Feral atsirado iš kūrybinio alkio, savęs ieškojimo ir kitokios muzikinės kalbos idėjos. Kūrybiniu pseudonimu E. Lubys siekia kalbėti apie jo, kaip kūrėjo, išsilaisvinimą ir brandą kurti tai, kas artima, nesiekiant įtikti ar atitikti standartus, populiarios muzikos kanonus.

Dainoje „Soulstarving“ iš netrukus pasirodysiančio albumo, kuriame bus penki kūriniai, kalbama apie sugrįžimą prie amžinųjų vertybių: savęs, gamtos. Netrukus bus pristatytas ir vaizdo klipas, atspindintis dainos ir Feral naujo kūrybinio etapo esmę bei idėją. Klipą kūrė Tailande ir Vietname šiuo metu gyvenantis režisierius Mindaugas Bonanu.

Prie naujo kūrybinio etapo prisidėjo ir daugiau žmonių: fotografas Šarūnas Daunoras, viršelio autorė Saida Končiūtė. Taip pat - švedų garso režisierius Stefanas Bomanas, kuris dirba su tokiomis pasaulinio grupėmis, kaip „Kent“, „Def Leppard“, „Hellacopters“, Alice Cooper ir kitais.

Portalas lrytas.lt siūlo paklausyti ir įvertinti dainą „Soulstarving“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.